Chera
Chera
Chera
Chera
Chera
Chera
Chera
Chera
Chera
que ver en chera,
que hacer en chera.

Blogs en video

Et convidem a descobrir una destinació amb increïbles valors paisatgístics, amb molts plans de turisme actiu que oferir i una història molt interessant. Pren-ne bona nota!


Chera, a l’interior de la província de València, és una destinació de turisme rural i natural molt especial, ja que en el seu entorn es poden trobar paisatges únics i la terra ha format monuments naturals que no pots deixar de visitar! A més, és un municipi amb encant que t'encantarà visitar després d'una ruta de senderisme. T'ajudem a preparar la teua escapada!

Què veure a Chera

El nucli urbà de Chera té un origen curiós, ja que cada barri va pertànyer a una família diferent, i quant als seus monuments, en la teua ruta has de fer una parada al Castell de Chera i a la Casa del Comte. El castell és del segle XII i es troba a la part alta d'una lloma. Serà una excursió genial! Quant a la Casa del Comte, és de finals del segle XVI.

També pots recrear-te amb les seues nombroses fonts, Chera és un dels municipis amb més brolladors de la Comunitat Valenciana!

Sabies que a Chera existeix un bon nombre de coves? La fossa tectònica de 75 milions d'anys sobre la qual s'assenta ha propiciat l'aparició de formacions geològiques increïbles, per això en el seu territori pots visitar un Parc Geològic!

Al museu d'aquest parc podràs veure fins i tot fòssils, i recórrer els seus itineraris amb panells informatius per a distingir formacions a l'aire lliure. Per descomptat, els amants de l'espeleologia trobaran llocs on practicar la seua afició favorita.

El Parc Natural de Chera-Sot de Chera és un altre poderós atractiu d'aquesta localitat, gràcies als seus barrancs, congostos, fonts i cascades. Et recomanem calçar còmode i triar la ruta que millor s'adapte al teu grup! Després de caminar, no te’n vages sense provar l'olla cherana o els seus genials oli d'oliva, mel i rebosteria més tradicional. I si tens l'ocasió, descobreix les festes de Chera a l'agost!

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Cases rurals
Albergs turístics
Hotels
Compres
Espais naturals
Experiències
Festes
Zones d'interior

Propostes de viatge

Publicacions