Cofrentes
Cofrentes
Cofrentes
Cofrentes
Cofrentes
Cofrentes
Cofrentes
cofrentes

Blogs en video

Naturalesa, aigües termals i un interessant patrimoni històric t'esperen a Cofrentes. Descobreix tot el que tens per a veure i fer!El gran paisatge que envolta Cofrentes inclou, per damunt de tot, un autèntic volcà. Acosta-t’hi a descobrir tot el que aquesta localitat té per a oferir a visitants de tota classe!

Què veure a Cofrentes

Aquest municipi de La Vall de Cofrentes-Ayora ens acosta a una de les zones més vistoses del recorregut del riu Xúquer, on tindràs l'oportunitat de fer multitud d'activitats de turisme actiu, o un relaxat passeig fluvial

Els Canons del Xúquer són un dels principals atractius paisatgístics de Cofrentes. Es tracta d'un paisatge inesperat on el riu discorre entre enormes parets verticals i que es pot gaudir tant de forma reposada amb vaixell o fent rutes senderistes de vertigen amb vistes impressionants. Cofrentes és una meca del turisme actiu!

El volcà de Cofrentes o el turó d’Agras, amb una elevació d'uns 500 metres, és perfectament visitable i no te'l pots perdre. Parlem de l'únic volcà recent, en termes geològics, de la Comunitat Valenciana! També has d'acostar-te a conéixer el seu embassament d'Embarcaderos o la cova de Santa Anna.​​​​​​​

Un altre dels grans atractius de Cofrentes és el brollador de Hervideros, les aigües del qual conserven les propietats que els atorga l'especial geologia local, i que pots gaudir en un fantàstic balneari!

Al nucli urbà, el Castell de Cofrentes ens serveix per a recordar, a través de vestigis trobats, que en l'Edat del Bronze aquesta zona ja es trobava habitada. Encara que les seues bases o la seua estructura inicial és d'època musulmana, probablement del segle XI, altres parts d'estil gòtic ens conten la seua evolució a castell-fortalesa. No et perdes el rellotge de la Torre de l'Homenatge! La seua ermita de la Soledat de 1872 i la Parròquia de Sant Josep, de 1621 són altres punts interessants, juntament amb la Casa del Germà Pastor, que va pertànyer a l'últim ermità de la Comunitat Valenciana.

Passejant pels seus agradables carrers descobriràs molts llocs on gaudir de la seua exquisida gastronomia: gaspatxos, farinetes, embotit d'orsa, ollica o torta mal hecha són plats tradicionals que no has de perdre't. I finalment, anota que visitar les festes de Sant Antoni Abat, amb la seua nit dels “Sagatos”, la tradicional baixada de fusta pel riu Cabriol, també anomenada “Tramada” i els cants dels Majos de Cofrentes, juntament amb les alegres festes d'agost, és imprescindible si vols arribar a descobrir tota la seua essència. No t'ho perdes!


Com arribar:

L'accés és des de València per la A- 3 fins a Requena, on enllaces amb la N- 330 en direcció Cofrentes.

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Empreses gestores
Cases rurals
Albergs turístics
Centres BTT
Compres
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Experiències
Festes
Golf
Monuments
Oficines de Turisme
Zones d'interior

Propostes de viatge

Publicacions