Aquopolis Cullera

Main image

Multimèdia Gallery 

Descobreix Aquopolis Cullera i gaudeix de l'adrenalina de les atraccions d'aigua per a tota la família.

Si visites Cullera, podràs gaudir del sol i de la platja. Però, també, de divertides activitats aquàtiques en Aquopolis Cullera. Aquest parc aquàtic té diferents atraccions per a majors i xiquets. Ací, tothom es podrà divertir i passar un dia diferent en aquesta destinació.

Aquest parc d'atraccions es troba molt prop de Cullera, en plena costa valenciana. Un lloc perfecte per a descarregar adrenalina en les atraccions d'alta emoció, com el Mini Ziga-zaga, un divertit tobogan d'aigua amb tantes corbes, racons i caigudes que s'assembla a un laberint. Els que vulguen viure una experiència molt emocionant podran gaudir dels tres tobogans de ràpids, cada tobogan produeix unes sensacions i reptes. T'atreviràs?

En Aquopolis Cullera també es podrà experimentar amb allò desconegut en l'atracció The Black Hole, un tobogan d'aigua completament tancat on estàs a la mercè dels forts corrents en total foscor. Aquesta activitat és només apta per als més valents i atrevits.

I, si vols divertir-te en una gran piscina d'ones, podràs fer-ho en Wave Beach. Els més xicotets, per la seua part, trobaran el seu lloc en el Mini Park i Polinèsia, dues zones per a xiquets amb infinitat de jocs aquàtics, tobogans i cascades, sempre vigilats per personal qualificat.

Gaudir de manera diferent en la costa valenciana és possible en Aquopolis Cullera.