Multimèdia Gallery 

Porta a tota la família a gaudir d'un bon dia de platja a Les Oliveres.

La Platja Les Oliveres de Cullera té una longitud de 510 metres i una amplària de 60 metres. Es troba entre la Platja Cap Blanc i la Platja el Far i està protegida per dos espigons a un costat i un altre de la riba. A Les Oliveres trobaràs una bonica cala d'arena fina en la qual resguardar-se del fort vent i dels corrents d'aigua.

Si el que busques és practicar turisme familiar i trobar una platja tranquil·la en la qual els xiquets estiguen segurs, Les Oliveres és perfecta per a tu. Està molt prop de zones residencials i hotels de la zona en els quals buscar allotjament; també tens al teu abast una àmplia oferta de restauració i cafeteries.

Aquesta platja urbana a Cullera compta amb un ampli ventall de serveis per a donar seguretat i confort als banyistes. Hi trobaràs una posta sanitària, socorrista, torres de vigilància, WC públic, rentapeus, gandules i zones de jocs. A més, hi ha un punt accessible per a persones amb necessitats especials i passarel·les que faciliten l'accés a la platja.

Cullera té un tresor a la seua platja Les Oliveres. Compta amb diversos certificats de qualitat com la Bandera Blava, la Q de Qualitur, l'ISO 14001 i l'ISO 9001. No ho penses dues vegades i tria aquesta platja per a estiuejar, fer una escapada i gaudir del Mediterrani en un entorn acollidor.

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
ISO 9001 Accessible Bandera Blava ISO 14001 Reglament EMAs
# SERVEIS
Parada Autobús Accesible Facil Acceso Bandera Azul Arena Fina Servicios WC Hoteles Acceso Persona Movilidad Reducida Lavapies Estado del Mar Playa Urbana Cruz Roja Pasarelas Restaurante Chiringuito Mostra'n més Amaga