Blogs en video

Descobreix a la comarca de la Safor un municipi des del qual emprendre un bon nombre de rutes senderistes, amb un nucli urbà ple d'història. Et contem el que necessites per a visitar la Font d'en Carròs!


La Font d'en Carròs, el nucli del qual més antic pots visitar a l'entorn de les Muralles del Rafalí, és un municipi ple d'encant que no pots deixar de visitar. Et recomanem planejar una escapada que et permeta gaudir el seu patrimoni natural i històric! Ens acompanyes a descobrir tots els seus punts d'interés?

Què fer a la Font d’En Carròs

En la teua ruta per la Font d'en Carròs pots començar per la seua Església Parroquial de Sant Antoní Màrtir, construïda en el segle XIV i amb diverses reformes al llarg dels segles que l'han feta créixer. Un punt neuràlgic en aquest municipi és la plaça coneguda com Plaça dels Xorros, on segur que t'abelleix prendre alguna cosa en algun establiment mentre descobreixes el ritme de la localitat.

En el teu recorregut pots anar fixant-te en els plafons ceràmics devocionals que decoren els carrers i són autèntic patrimoni cultural de la Font d'en Carròs, i arribar fins a l'Antic Ajuntament, un edifici del segle XIV que alberga el punt d'informació turística, o fins a l'Ermita de sant Antoni Abat, en el barri de traçat medieval.

Als voltants de la Font d'en Carròs et recomanem visitar el Castell de Rebollet, al qual pots arribar després d'una agradable ruta senderista. Es tracta d'un enclavament en el qual s'han trobat restes fins i tot de l'Edat del Bronze i que va patir les conseqüències d'un gran terratrémol en el segle XVI. Descobriràs un paratge amb una bellesa especial des del qual pots albirar la mar Mediterrània.

Podràs triar moltes altres rutes, com la que porta a l’Assagador i a les Covatelles, o pujar a la Muntanya de Rabat o de la Creu. La de l'Avenc Blanc i Cova del Mosquit és una altra excursió que t'encantarà, fins a arribar a una cova molt interessant, així com la més tranquil·la ruta entre hortes i molins que també es pot fer amb bici o amb els més xicotets de la casa.

I no et perdes les grans festes de la Font d'en Carròs! Moros i Cristians en el tercer cap de setmana d'agost, la foguera de sant Antoni Abat al gener amb el seu porrat, o parades d'artesania i deliciosos productes… Prepara la teua escapada a aquesta destinació!

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Compres
Festes
Monuments
Oficines de Turisme
Rutes

Inspira't

El pont d'octubre és un gran moment per a descobrir i enamorar-se de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents maneres de fer-ho. Tria la teua!
Si t'agrada el senderisme ple de sorpreses, història, naturalesa i aigua, pren nota d'aquesta ruta genial. Vine a Millares a recórrer-la!
Et proposem descobrir Ayora a través d'una ruta plena de llegenda, història i patrimoni. Anota aquest gran pla per a dur-lo a terme prompte!
En 2023 se celebra l'Any Sorolla, commemorant el centenari de la seua defunció. Per a celebrar-ho, la ciutat de València s'ompli d'exposicions i activitats relacionades amb l'obra i vida d'aquest genial pintor. Pren-ne bona nota!

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions