Gátova
Gátova
Gátova
Gátova
Gátova
Gátova
Gátova
Gátova
Gátova
Gatova Fuente Alameda
Gatova Fonfría
Gatova Tormo
fiestas gatova,

Blogs en video

Descobreix a la província de València un racó on diferents civilitzacions han anat deixant les seues petjades i on les rutes senderistes tenen un encant especial. Escapa't a Gátova!


Gátova, un dels municipis inclosos en l'entorn del Parc Natural de la Serra Calderona, és un lloc genial per a descobrir el paisatge fronterer entre les províncies de València i Castelló. Prepara una escapada rural i natural inoblidable!

Què veure a Gátova

El paisatge de Gátova, verd i natural, està esguitat de construccions tradicionals i fins i tot històriques vinculades a l'agricultura, com aljubs, corrals o els seus interessants molins de vent. Tampoc hi falten les fonts en les quals refrescar-se després de recórrer els seus camins, amb aigües d'una excepcional qualitat.

Si t'estàs preguntant què fer a Gàtova, et proposem visitar les seues fonts de Sot, de Tormo, de la Cella o d'Iranzo, tots a uns pocs minuts del centre urbà i per tant assequibles per a qualsevol classe de de passejant, així com l'aqüeducte de Piñel o el pont. Un pla perfecte per a aprendre't els voltants!

Gaudeix de la visita al jaciment de l'època ibèrica del Torrejón, del qual pots observar una xicoteta part dels quasi 3000 metres sobre els quals s'estén, on trobaràs una torre rectangular de gran grandària i sobre la que els ibers van continuar prosperant, deixant-nos la seua necròpoli de “la Mina” com a testimoniatge.

Ja a l'interior del nucli urbà, no et perdes l'església de Ntra. Sra dels Àngels o el safareig públic, antic centre social de la població i un lloc que evoca altres temps que no has de perdre't. I per descomptat, has de planificar i assistir a les festes de Gátova, especialment a les patronals que tenen lloc al setembre, la festa de les mosses i la dels mossos a l'agost o les de Sant Antoni al gener, que se celebra amb revetles, fogueres i especial presència dels animals més estimats.

Apunta't a provar els seus bolets en temporada i no te’n vages sense tastar el seu excepcional oli d'oliva, la seua mel o els seus increïbles embotits! Gátova t'espera per a una escapada rural i natural que no podràs oblidar. ​​​​​​​

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Compres
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Festes
Monuments

Inspira't

Et proposem descobrir els camins i senderes que travessen la preciosa Serra Calderona. Prepara't per a recórrer un dels nostres paisatges més emblemàtics!
El Barranc de Carraixet és l'excusa perfecta per a fer una ruta en família i observar el paisatge hortícola de la nostra terra. Organitza un bon pla!

Publicacions