Gátova

Gátova

Main image
En el corazón de la Sierra Calderona se encuentra el único municipio que ha cambiado de provincia durante el pasado siglo. Gátova dejó Castellón para pasar a ser Valencia por cuestiones geográficas, sociales, históricas, de comunicación y sanitarias. En el valle que lo alberga, sobre un terreno, el municipio ofrece la tranquilidad tan buscada en ocasiones. En un enclave paisajístico de excepción, el término ofrece fuentes, picos, barrancos y montañas que complementan la oferta de un paseo por el caso urbano, donde se suceden varios monumentos. La tradición y la amabilidad de sus gentes otorgan a la localidad un encanto especial.
Com arribar:
El acceso a la localidad se realiza a travs de la carretera Olocau-Gtova-Altura.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Festes
Zones d'interior

Inspira't

image
El ritme de vida actual pot provocar pics d'estrés i ansietat. Per això, és necessari escapar de la rutina i trobar moments de relaxació de tant en tant. Estàs buscant experiències mindful? En la Comunitat Valenciana pots trobar-les.
image
La Comunitat Valenciana és una destinació interessant per als amants de l'esport. Ciclistes, senderistes o nadadors trien la costa mediterrània per a practicar els seus esports preferits.
image
La Comunitat Valenciana és molt coneguda pel seu clima agradable i les seues meravelloses platges d'arena daurada i aigües netes i temperades. Però en el seu interior alberga zones rurals de gran valor que són visitades, cada vegada més, per turistes de tot el món.
image
Aquest és el nostre Top5 de les millors excursions que pots realitzar per València per a conéixer la ciutat. Escapades, rutes i excursions de cap de setmana.

Notícies

Publicacions