Blogs en video

L'interior de la província de València amaga localitats amb molt d'encant, com el Genovés. Vine a descobrir tot el que hi podràs gaudir!


El Genovés, a la comarca de la Costera, és una localitat de la província de València en la qual disfrutar de rutes de senderisme en espais naturals amb molt d’encant. Acompanya’ns a viure una bona quantitat de plans!

Què fer al Genovés

Un passeig pel nucli urbà del Genovés et servirà per a conéixer la seua Església Parroquial de la Mare de Déu dels Dolors, del s. XVII. També podràs acostar-te al safareig de principis del s. XX i visitar un interessant museu dedicat a l'esport de la pilota valenciana. 

El Genovés és un municipi fortament vinculat amb aquest esport, i n’és una bona mostra el seu renovat trinquet, l'espai on es juguen algunes modalitats d'aquest esport i les nombroses escultures temàtiques que hi trobaràs. Si estàs per allí, seria una bona idea acostar-se a veure una partida!

Als voltants del Genovés pots visitar l'Ermita del Crist del Calvari, o la font barroca de Sant Pasqual, de l'any 1777. Els amants de la naturalesa gaudiran de les sendes de la Penya Blanca, l’Ampla, la de la Creu i l’Andalusa, sobre les quals podreu informar-vos a l'Ajuntament.

L’Alboi és una pedania del Genovés amb una zona recreativa i un paisatge realment interessants, perfectes per a un pícnic en família, i allí podreu acostar-vos a veure l'Ermita de Sant Joan Baptista Xiquet, una mostra de l'arquitectura gòtica del segle XVI que vos encantarà fotografiar. A més, no et pots perdre el seu bosc de xops, l'antiga font i un aqüeducte del segle XI que es coneix com “les Arcadetes d’Alboi”.

Als voltants també pots gaudir trobant-te amb arbres monumentals i espècies vegetals autòctones de gran valor natural i fins i tot històric. Per si mateixos ja constitueixen un motiu important per a visitar el Genovés! T'apuntes a descobrir aquest racó de València ple de sorpreses?

Troba

Nom
Tipus
Compres
Festes