Godella
Godella
Godella
Godella

Blogs en video

Descobreix un municipi molt prop de València que ha sabut conservar el seu encant envoltat de masies i hortes, que configuren un paisatge idíl·lic. Inclou Godella en la teua pròxima escapada!És tan fàcil arribar a Godella des de València que no tens cap excusa per a postergar la teua visita. Descobreix l'encant dels municipis de l'Horta Nord en una localitat amb tant que oferir! Et contem tot el que necessites saber per a la teua estada a Godella.

Què veure a Godella

Podem dividir la nostra visita a Godella en diverses àrees i començar pel seu barri antic on destaca el temple barroc de Sant Bartolomé, que acull una xicoteta església gòtica convertida en una capella, la del Crist, de delicada bellesa. Pots arribar fins allí recorrent els seus carrers més típics, amb cases dels segles XVIII i XIX.  

La casa palau dels Boïl ens ha deixat la seua preciosa torreta com a part del paisatge urbà de Godella, que es complementa amb la presència de l'antiga porta del que va ser el castell del segle XV, hui dia transformat en un col·legi. Com que l'horta és part indispensable de la teua estada a Godella, és imprescindible que visites pels voltants el “balcó de l'horta”, per a descobrir un molí restaurat al costat de la Reial Séquia de Moncada.

A la part alta de la localitat has de visitar, sens dubte, la seua Ermita del Salvador, i pel camí recrear-te amb les viles, que en altres temps van construir famílies de la capital que tenien la seua residència d'estiu a Godella, moltes d'elles d'estil modernista.

Si continues preguntant-te què fer a Godella, t'aconsellem practicar una ruta cicloturística, aprofitant el terreny pla en el qual se situa l'horta i desplaçant-te entre camps de tarongers i hortalisses amb alguna pineda de fons. O alimentar la teua vida cultural visitant algun dels seus museus: l’Espai Alfaro, la Casa Museu de Ignacio Pinazo o el seu  Museu Etnològic.

Com que la distància de Godella a València és mínima, pots plantejar-te acostar-t’hi a assaborir un típic esmorzar valencià en algun dels seus molts establiments o provar la rebosteria artesanal que elaboren les germanes del convent Iesu Communio. Són molts els plans que fer a Godella! Acosta't a aquesta localitat tan plena de vida i gaudeix dels seus molts encants.

Troba

Nom
Tipus
Compres
Empreses de servicis complementaris
Festes

Inspira't

Et proposem descobrir un paisatge on es fusionen l'horta i la platja sota una llum increïble. Ens acompanyes a descobrir els secrets d'una comarca preciosa?

Publicacions