Guardamar de la Safor
Guardamar de la Safor
Guardamar de la Safor
Guardamar de la Safor

Blogs en video

Existeix una xicoteta localitat a la comarca de la Safor on relaxar-se en platges daurades i dunes plenes de vida. Descobreix Guardamar de la Safor i converteix-la en la teua pròxima destinació a la vora del Mediterrani!


Guardamar de la Safor és un xicotet secret ben guardat a la costa mediterrània a una mica menys d'una hora de València i amb platges plenes d'encant natural: et contem tot el que necessites saber per a convertir-la en la teua pròxima destinació.

Què veure a Guardamar de la Safor

La Platja Centre és un dels principals atractius de Guardamar de la Safor, ja que es tracta d'una platja d'aproximadament mig quilòmetre que connecta amb les de la Babilònia, amb les seues típiques construccions al peu de l'arena, i la Roqueta, i que ofereix accés a persones amb mobilitat reduïda. Completen l'oferta de platges d'arena fina la del Moncaio i la de Vivers.

Parlem d'un nucli urbà de només un centenar d'habitants censats, per la qual cosa Guardamar de la Safor és una destinació tranquil·la, perfecte per als qui busquen desconnexió i la proximitat de la costa. Aquest municipi va créixer sobre una alqueria andalusina i ha basat la seua economia fonamentalment en l'agricultura, hui dia treballa per a preparar una oferta d'activitats completa per als seus visitants. En són bona prova les seues festes, en les quals s'han intentat crear activitats al gust de tots i és possible connectar amb tradicions molt mediterrànies.

Te recomendamos conocer de cerca sus fiestas de San Juan y sus hogueras, el 9 de octubre y su concentración de motos clásicas, la noche de Todos los Santos con su paseo nocturno por la localidad o las fiestas del 15 de agosto dedicadas a la Mare de Déu de la Llet y San Juan, en las que se reparten melones, vino y salmueras y se disfruta de emotivas procesiones y divertidas verbenas para terminar con fuegos artificiales. 

Et recomanem conéixer de prop les seues festes de Sant Joan i les seues fogueres, el 9 d'octubre i la seua concentració de motos clàssiques, la nit de Tots Sants amb el seu passeig nocturn per la localitat o les festes del 15 d'agost dedicades a la Mare de Déu de la Llet i Sant Joan, en les quals es reparteixen melons, vi i salmorres, i es gaudeix d'emotives processons i divertides revetles, per a acabar amb focs artificials.

Per últim, no pots perdre l'oportunitat de degustar un arròs a Guardamar de la Safor i descobrir la seua església parroquial del segle XVII. T'apuntes a una escapada tranquil·la a la vora de la mar? Descobreix una destinació 100% mediterrània!

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Festes