La Pobla de Farnals
La Pobla de Farnals
La Pobla de Farnals
La Pobla de Farnals
La Pobla de Farnals
La Pobla de Farnals
pobla de farnals

WEBCAMS

en directo

Blogs en video

Descobreix molt prop de València una localitat amb tot el que necessites per a una escapada. T'ho expliquem tot sobre la Pobla de Farnals!

​​​​​​​

La Pobla de Farnals està tan ben comunicada amb València que convertir-la en la teua pròxima destinació serà molt senzill. Deixa'ns aconsellar-te en el teu recorregut!

Què fer a la Pobla de Farnals

Aquest municipi a la comarca de l'Horta Nord té paisatges plans, amb diferents tons de verd segons el cultiu triat, que t'allunyaran del mundanal soroll quan t'endinses una mica per camins d'horta. De fet, una gran idea és recórrer la ruta amb bici per l’antiga via Xurra, que et portarà en direcció sud fins a la pròpia ciutat de València en un recorregut poc exigent i ple de punts d'interés que travessa un bon nombre de municipis.

En el seu nucli urbà destaquem el sabor tradicional dels carrers del centre del poble, on encara trobaràs tradicionals pastisseries i forns on degustar brioixeria de la que es feia abans i on el temps transcorre d'una altra manera, deixant que el sol banye les façanes de les cases típiques. Una vegada allí, podem visitar l’Església Parroquial de Sant Josep

En les festes de Sant Antoni, els carrers del poble s'omplin de l'aroma de les calderes de bou, una tradició gastronòmica que no has de perdre't i que congrega a locals i visitants entorn d'enormes olles metàl·liques cuinant amb paciència a llenya un guisat contundent i saborós.

Però la Pobla de Farnals és també platja, i en l'extensió d'arena de la seua Platja Nord comptaràs amb múltiples serveis i accessibilitat fins i tot per a persones amb diversitat funcional. Des de la platja de Pobla de Farnals ixen les barques que celebren la Festivitat de la Verge del Carme, una festa essencialment marinera, i se celebren també les festivitats típiques de la Nit de Sant Joan.

La Pobla de Farnals és una destinació molt completa, molt ben comunicada i que, a més d'una zona de platja urbanitzada i moderna, conserva molt de l'encant dels municipis típics d'aquesta comarca als seus carrers més antics. Descobreix-la!​​​​​​​


Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Empreses gestores
Compres
Empreses de turisme actiu
Experiències
Festes
Monuments
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Rutes
Webcams

Inspira't

Et proposem descobrir un paisatge on es fusionen l'horta i la platja sota una llum increïble. Ens acompanyes a descobrir els secrets d'una comarca preciosa?
La tardor és un gran moment per a endinsar-se en el Mediterrani i descobrir els extraordinaris paisatges costaners que ens ofereix la Comunitat Valenciana. Els recorrerem província per província. Hi estàs preparat?

Propostes de viatge