La Pobla de Farnals

La Pobla de Farnals

Main image
WEBCAMS

Municipi costaner que acull milers de turistes atrets per les seues platges de fina arena i el seu port esportiu.

Situat a la costa de València, en la comarca de l'Horta Nord, a només 13 km al nord de la capital del Túria, és conegut per la gran gamma de serveis que ofereix a turistes i visitants per a gaudir del millor Mediterrani: gastronomia valenciana, temperatures mitjanes a l'estiu de 24º i a l'hivern d'11º, esports nàutics, àmplies platges, zona comercial...

Disposa de tres zones diferenciades: el litoral, format per platges amb una qualitat de l'aigua excel-lent; la marjal, a continuació de la platja, i la població, envoltada de terreny dedicat al cultiu d'hortalisses, cítrics i fruiters.


Com arribar:

Per l'eixida 2 de la A-7, km 10, a travs de la indicació Massalfassar i Pobla de Farnals.


Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Hotels
Empreses de turisme actiu
Festes
Monuments
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Webcams

Inspira't

image
València és tot un paradís per als amants del cicloturisme. Si busques idees per a una excursió sobre dues rodes amb els amics o la família, hui et recomanarem una via verda senzilla i molt bonica: la Via Xurra.
image
L'horta de València és un dels senyals d'identitat de la Comunitat Valenciana, no només en l’àmbit geogràfic, territorial i històric, sinó també perquè ens proporciona excel·lents aliments des de fa mil·lennis. Els cultius fèrtils de la nostra agricultura es transformen en productes d'alta qualitat, i la xufa n’és un dels aliments més destacats.

Propostes de viatge

Publicacions