Massalaves_panoramica
Massalaves_ Av dels Ullals
Massalaves_ Plaza Iglesia
Massalaves_Llavador
Massalaves_ Torre dels Mila
Massalaves_Campanario
Massalaves_Panoramica3

Blogs en video

Et convidem a passejar pel nucli urbà i l'entorn natural d'un dels municipis de la Ribera Alta a València. Enamora't de Massalavés!


Massalavés, a la província de València, és un gran lloc al qual desplaçar-se a la recerca d'interessants rutes senderistes o pel plaer de passejar per un barri antic amb un inconfusible aire mediterrani. Prepara la teua escapada!

Què fer a Massalavés

Massalavés té, com tants municipis de la Comunitat Valenciana, els seus orígens en una antiga alqueria musulmana. A partir de les edificacions originàries d'eixa època, la localitat va anar creixent al llarg del temps i es va construir el castell aprofitant l'antiga torre guaita. Després de les modificacions efectuades i el pas del temps, ens ha quedat de tot el conjunt un gran monument molt ben conservat, el Portal de Massalavés, que era la pròpia porta del castell.

Un altre lloc realment emblemàtic és el llavador públic, completament restaurat i tot un símbol de com era la vida fa tan sols unes dècades. I un espai molt fotogènic! Un altre punt que no has de perdre't és l'Església de Sant Miquel, del segle XVI i construïda sobre una antiga mesquita.

Si t'agrada passejar o pedalar, els voltants de Massalavés són plans i alternen camps de cultiu, un paisatge amb un encant propi! També pots acostar-t’hi a peu o amb bici a un paratge molt especial, que encara que pertany al municipi de Benimodo, està molt, molt prop del nucli urbà de Massalavés. Parlem del naixement del riu Verd o els Ullals, uns brolladors dels quals naix un afluent del Xúquer. 

El millor és que Massalavés està molt ben connectada a través d'una línia de metro que et porta des de València. I no te’n vages sense provar un dels seus arrossos! A més, trobaràs llocs on degustar un dels coneguts esmorzars valencians, eixa espècie de segon desdejuni contundent que reuneix amics i familiars entorn de la taula. Podràs provar varietats d'entrepans deliciosos. No et perdes aquest racó de València!

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Compres
Festes
Monuments

Publicacions