Massamagrell Playa
Massamagrell Convent
Massamagrell Iglesia
Massamagrell Fiestas
Massamagrell  Estatua
Massamagrell Fiestas
Massamagrell Museo
Massamagrell Paella

Blogs en video

Si et preguntes què fer a Massamagrell, et contem els punts més interessants del seu nucli urbà i de les seues zones naturals i platges. Planeja la teua pròxima escapada!


Massamagrell és una destinació realment ben comunicada amb València, situada a la comarca de l'Horta Nord i amb un paisatge entre l'horta i la mar que t'encantarà, descobreix tot el que té per a oferir-te!

Què veure a Massamagrell

A Massamagrell fer turisme és tan senzill com començar a passejar o muntar en la teua bicicleta i deixar-te portar per tot el que veus. Es tracta d'un nucli urbà amb tots els serveis que pugues necessitar que conserva en la seua part més antiga un cert encant típic de les poblacions de l'horta de València. 

Allí podràs trobar la seua Església Parroquial de Sant Joan Apòstol i Evangelista o, un poc més lluny del centre, acostar-te als magnífics Convent Caputxí de Santa Maria Magdalena i el Convent de les Terciàries Caputxines.

Des de Massamagrell pots recórrer l’horta de València grècies al carril bici de la Via Xurra, en un recorregut pla i senzill a través del qual admirar-te de l'excepcional paisatge de séquies i camps d'hortalisses. I existeixen més opcions per als amants de la naturalesa, com acostar-te a veure de prop la seua marjal, al costat de la platja de Massamagrell. Segur que donaràs amb algunes espècies d'aus interessants!

Massamagrell compta amb una platja genial, d'arena gruixuda i molt tranquil·la, envoltada per la marjal i els camps. És un lloc perfecte per a relaxar-te sota el sol o donar-te un bany al Mediterrani. Després potser pots acostar-te a provar algun arròs típic de la zona, com l'arròs amb fesols i naps, o comprar als seus forns tradicionals pastissets de moniato o rosquilletes amb llavoretes.

Quant a les seues festes, en Sant Antoni es cuinen delicioses calderes i en les Festes de la Verge del Rosari la població ix al carrer a celebrar els seus dies grans. Aprofita les seues connexions i gaudeix d'una escapada a Massamagrell!

Troba

Nom
Tipus
Compres
Experiències
Festes
Platges
Rutes

Inspira't

Endinsa't en la Ruta del Grial per la Comunitat Valenciana i viatja des de l'Alto Palancia fins a la ciutat de València. Recorreràs llegendes, paisatges, poblacions pintoresques i camins plens d'història. Estàs convidat a seguir les petjades dels pelegrins que buscaven la relíquia més important del cristianisme!

Publicacions