Meliana
Meliana
Meliana
Meliana

Blogs en video

Un dels majors encants de la Comunitat Valenciana és la gran varietat de paisatges, costums i cultures que alberga. El Mediterrani, la seua horta, les seues muntanyes, els seus rius, els seus pobles i les seues ciutats ens regalen sensacions i experiències úniques. Endinsa't en un dels seus municipis més pintorescos i deixa't atrapar pels seus encants. 

Meliana és un xicotet municipi costaner de la comarca de l'Horta Nord. Situat al nord de la capital del Túria, es tracta d'una de les localitats que més està creixent a nivell demogràfic en els últims anys, ja que es troba a menys de 7 quilòmetres de la ciutat de València.

Què fer a Meliana

El contrast entre la mar i l'horta li atorguen una singularitat i un encant especial. Et proposem que visites el seu entorn i descobrisques el barranc del Carraixet, al seu pas per Meliana, o l'emblemàtica font de Sant Antoni. 

La platja de Meliana ha sigut qualificada, en un dels últims informes de Greenpeace, com una de les platges verges de la Comunitat Valenciana. Et recomanem que gaudisques d'una llarga jornada de tranquil·litat, bellesa, sol i desconnexió.

Les seues característiques geogràfiques la converteixen en un lloc idoni per a realitzar tot tipus de rutes senderistes. Els seus camps, la seua costa i les seues senderes et permetran descobrir en família, amb amics o en parella aquest tresor del Mediterrani.

Precisament, un dels tresors de Meliana és el seu mosaic de Nolla, un mosaic valencià, autòcton de la localitat, únic en el món i que, a més, destaca per la seua gran bellesa. Després de contemplar-lo, et proposem que t'endinses pels carrers del municipi i visites la seua església dels Sants Joans, l'ermita del Crist de la Providència o el Palau de Nolla​​​​​​​. Cadascun d'aquests llocs et sorprendrà i et farà gaudir de l'encant de Meliana.

Troba

Nom
Tipus
Compres
Empreses de servicis complementaris
Experiències
Platges
Rutes

Inspira't

Et proposem descobrir un paisatge on es fusionen l'horta i la platja sota una llum increïble. Ens acompanyes a descobrir els secrets d'una comarca preciosa?

Notícies

Propostes de viatge