Blogs en video

Miramar és eixa destinació que compta amb totes les virtuts del Mediterrani. El seu pla fèrtil envoltat de tarongers, la mar, una platja oberta i el verd agrícola converteixen aquest racó de La Safor en un lloc acollidor i màgic per a passar-ho genial amb la teua família.

Què veure en Miramar

La joia d’aquesta destinació és la platja de Miramar, ideal per a gaudir de la mar Mediterrània, de la seua arena daurada i de més d'un quilòmetre de longitud per on fer agradables passejos mentre sents la brisa marina. La platja de Miramar compta amb la Q de Qualitat Turística i Bandera Blava gràcies a la qualitat de les seues aigües. No hi ha excuses per a no donar-se un bon capbussó!

A més, podràs recórrer el seu passeig marítim i contemplar, al sud de la costa, el Montgó i, al nord, el port de Gandia i el far de Cullera. En aquest passeig també podràs trobar nombroses terrasses, cafeteries i gelateries. Així mateix, quan arriba l'estiu, a Miramar s'organitzen diferents activitats, des de concerts fins a projeccions cinematogràfiques a l'aire lliure i mercats ambulants tradicionals. Tot molt mediterrani!

Miramar és ideal per a fer eixides amb bicicleta amb tota la família, que et portaran a descobrir la Via Verda entre Gandia i Oliva o a endinsar-te en rutes turístiques, com la de la Sendera Blava de la Séquia Mare.

Si prefereixes calçar-te unes esportives i envoltar-te de naturalesa, aquesta sendera també es pot recórrer a peu. Es tracta d'una ruta circular d'uns tres quilòmetres que parteixen de l'Oficina de Turisme de la platja i et permeten observar tant el paisatge típic de l'horta mediterrània com la flora i fauna de les zones humides. A més, la Sendera Blava de la Séquia Mare està adaptada per a les persones amb mobilitat reduïda.

A la Comunitat Valenciana no te’n pots anar de cap destinació sense haver degustat abans la seua gastronomia, i el mateix passa a Miramar. No oblides recórrer alguns dels seus restaurants i delectar el teu paladar amb algun dels seus plats típics. La cuina de Miramar destaca per la seua gran varietat de plats mediterranis, amb els arrossos, el peix fresc i les hortalisses com els productes estrela. No pots deixar de provar el polp farcit i la coca borratxa, protagonistes en les seues Jornades Gastronòmiques.

Cada racó de la Comunitat Valenciana sempre sorprén. Endinsa't-hi, recorre el seu territori i descobreix racons amb encant.


Com arribar:

L'autopista A-7 permet l'accés a la localitat igual que la N-332.


Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Hotels
Campings
Compres
Festes
Oficines de Turisme
Platges

Propostes de viatge