Miramar
Miramar
Miramar
Miramar
Miramar
Miramar
Miramar
Miramar
Miramar
Miramar
Miramar
Miramar
miramar

Blogs en video

Miramar és eixa destinació que compta amb totes les virtuts del Mediterrani. El seu pla fèrtil envoltat de tarongers, la mar, una platja oberta i el verd agrícola converteixen aquest racó de La Safor en un lloc acollidor i màgic per a passar-ho genial amb la teua família.

Què veure en Miramar

La joia d’aquesta destinació és la platja de Miramar, ideal per a gaudir de la mar Mediterrània, de la seua arena daurada i de més d'un quilòmetre de longitud per on fer agradables passejos mentre sents la brisa marina. La platja de Miramar compta amb la Q de Qualitat Turística i Bandera Blava gràcies a la qualitat de les seues aigües. No hi ha excuses per a no donar-se un bon capbussó!

A més, podràs recórrer el seu passeig marítim i contemplar, al sud de la costa, el Montgó i, al nord, el port de Gandia i el far de Cullera. En aquest passeig també podràs trobar nombroses terrasses, cafeteries i gelateries. Així mateix, quan arriba l'estiu, a Miramar s'organitzen diferents activitats, des de concerts fins a projeccions cinematogràfiques a l'aire lliure i mercats ambulants tradicionals. Tot molt mediterrani!

Miramar és ideal per a fer eixides amb bicicleta amb tota la família, que et portaran a descobrir la Via Verda entre Gandia i Oliva o a endinsar-te en rutes turístiques, com la de la Sendera Blava de la Séquia Mare.

Si prefereixes calçar-te unes esportives i envoltar-te de naturalesa, aquesta sendera també es pot recórrer a peu. Es tracta d'una ruta circular d'uns tres quilòmetres que parteixen de l'Oficina de Turisme de la platja i et permeten observar tant el paisatge típic de l'horta mediterrània com la flora i fauna de les zones humides. A més, la Sendera Blava de la Séquia Mare està adaptada per a les persones amb mobilitat reduïda.

A la Comunitat Valenciana no te’n pots anar de cap destinació sense haver degustat abans la seua gastronomia, i el mateix passa a Miramar. No oblides recórrer alguns dels seus restaurants i delectar el teu paladar amb algun dels seus plats típics. La cuina de Miramar destaca per la seua gran varietat de plats mediterranis, amb els arrossos, el peix fresc i les hortalisses com els productes estrela. No pots deixar de provar el polp farcit i la coca borratxa, protagonistes en les seues Jornades Gastronòmiques.

Cada racó de la Comunitat Valenciana sempre sorprén. Endinsa't-hi, recorre el seu territori i descobreix racons amb encant.


Com arribar:

L'autopista A-7 permet l'accés a la localitat igual que la N-332.


Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Hotels
Campings
Compres
Festes
Oficines de Turisme
Platges

Propostes de viatge