Multimèdia Gallery 

Els amants de les senderes, les aus, o els passejos amb bicicleta per paisatges inoblidables tenen una cita ineludible amb la Marjal de Pego-Oliva. Vine a descobrir-la!

El Parc Natural de la Marjal de Oliva-Pego és una meravella natural que no has de perdre't en la teua visita a la Comunitat Valenciana. Aquest aiguamoll i sistema dunar al sud del riu Serpis va ser antigament una albufera, i la increïble biodiversitat que l'habita i les seues bones condicions de conservació el converteixen en un dels espais d'aquestes característiques més importants de la conca mediterrània.

L'aportació d'aigua dels rius Bullent-Vedat i Racons-Molinell, així com la dels aqüífers de Mostalla i Segària mantenen viu est particular ecosistema de brolladors subterranis o ullals d'aigües fresques i netes. Les belles làmines d'aigua que es creen són habitades per espècies com nenúfars, lliris grocs, joncs o llentilles d'aigua, que construeixen, juntament amb moltes altres plantes, l'entorn perfecte per a ser la llar d'invertebrats, com gambetes o petxinots, peixos com el samaruc, amfibis, rèptils en fins i tot tortugues d'estany com la comuna o la tortuga de rierol. És possible trobar-hi fins i tot colobres d'aigua! Però la major riquesa del Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva sens dubte la constitueix la seua avifauna, que sorprendrà a aficionats a l'albirament d'aus arribades de tot el planeta per la quantitat d'espècies que hi podran albirar. Garses, camallargues, fotges, cabussons, sarcets, escorpes o nombroses espècies anàtides viuen i es deixen veure en aquest increïble parc natural a Pego-Oliva.

La Marjal de Pego-Oliva és, a més, un paisatge agrícola, ja que el cultiu de l'arròs ha influït en el seu aspecte, fent-lo encara més atractiu.

Al seu interior podràs recórrer sendes, fins i tot a cavall! i pujar al seu xicotet monticle per a sorprendre't amb les estupendes vistes. Després et recomanem acostar-te a dos nuclis amb tant atractiu com Pego i Oliva. No et perdes aquesta meravella natural en la teua ruta per la Comunitat Valenciana i acaba la teua visita amb un deliciós arròs en crosta o uns saborosos figatells!

La Marjal de Pego-Oliva es además un paisaje agrícola, ya que el cultivo del arroz ha influido en su aspecto, haciéndolo aún más atractivo.

Més informació
TIPUS

Parcs naturals