Destinacions compromeses amb la qualitat

WEBCAMS

Blogs en video

Un nucli urbà que recorda a altres temps, un entorn natural excepcional i una bona acollida per al visitant són algunes de les garanties que oferix Ontinyent per a tot aquell que decidisca visitar el terme. Així, es pot disfrutar d'un centre històric en què es manté l'empremta que han deixat altres cultures al llarg dels anys i que presenta un caràcter íntim i tranquil. Les escapades als paratges pròxims al municipi permeten disfrutar de paratges naturals d'excepció que tenen al riu Clariano com a principal protagonista. A més, la localitat oferix una àmplia oferta festiva que s'acompanya d'una gastronomia excepcional al servici del visitant.


Com arribar:

Des de València: A-7, direcció Albacete i Alacant per l'interior. Des d’Alacant: E-15 cap a Sant Vicent del Raspeig, on s’ha d’agafar la A-7 fins a Ontinyent. Des de Gandía: CV-60 fins a L’Olleria, on s’enllaça amb la A-7. Des de Madrid:  A-3 fins a Font la Figuera i des d’allí la CV-660 fins a Ontinyent.

Amb transport públic:

- Tren: línia València-Xàtiva-Alcoi

- Autobús: línia regular Autocars La Concepción des de València.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Empreses gestores
Hotels
Compres
Empreses de servicis complementaris
Esdeveniments
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Webcams

Inspira't

Et contem els secrets d'un dels nostres racons més bells. Un paisatge amb l'aigua com a protagonista que no et pots perdre.

Propostes de viatge

Publicacions