picassent
que ver en picassent
que hacer en picassent
picassent valencia
fiestas picassent
fallas picassent
distancia entre valencia y picassent
fallas de Picassent
fiestas mayores Picassent
l’Horta Sud
Picassent
Picassent: Descubre Qué Ver

Blogs en video

Descobreix a Picassent l'encant de l'Horta Sud, en una localitat tan interessant com ben comunicada amb la capital de província. Apunta't a conéixer-la!


A Picassent t'esperen un bon conjunt de tradicions, fantàstics llocs on practicar el golf, i més d'un punt d'interés històric i arquitectònic. Acompanya'ns a visitar aquesta localitat situada molt prop de València!

Què veure a Picassent

Les falles de Picassent són una de les cites que has d'anotar en la teua agenda, ja que pot ser un bon lloc per a prendre contacte amb les tradicions i actes que solen envoltar aquestes festes tan conegudes. Cercaviles, pirotècnia, indumentària tradicional plena de color, música i monuments que cremaran el dia de Sant Josep són excuses suficients per a planejar una escapada. 

Altres festes que pots gaudir a Picassent són les de juliol, les seues festes majors, o les de la Verge de la Vallivana i el Crist de la Fe al setembre, en les quals participar en cavalcades, ofrenes florals o fires de maquinària agrícola. Finalment, no oblides que el 9 d'octubre, Dia de la Comunitat Valenciana i de Sant Donís també se celebra com cal a Picassent.

Aprofita aquestes dates tan especials per a provar els seus plats més típics! A Picassent no et pots perdre l'arròs en perol, o un dolç elaborat amb pa, ametla i altres ingredients anomenat “pilota”. I per descomptat, la paella!

Al seu nucli urbà et recomanem visitar l'Església de Sant Cristòfol, del segle XVIII i estil neoclàssic i construïda sobre una antiga mesquita, o la Torre d’Espioca, una torre defensiva andalusina que formava part del seu impressionant castell.

La seua ermita de la Verge de Vallivana és un altre punt d'interés que no has de perdre't, i quant als paratges naturals que envolten Picassent, trobaràs més d'una opció, com la Cova de l'Àguila o la de Moneders, el paisatge de font d l’Omet o de la Ninyerola, o el Motlló de l’Almut.

Hi ha molt a veure a Picassent, comença a planejar la teua visita a aquesta localitat estratègicament situada i comunicada amb València, i pren contacte amb la zona d'horta al sud de la ciutat!

Troba

Nom
Tipus
Compres
Festes
Golf

Propostes de viatge

Publicacions