sinarcas estanque
sinarcas area picnic
sinarcas plaza.
sinarcas nevado

Blogs en video

Et proposem visitar un municipi amb sabor de raïm boval i interessants paratges naturals que recórrer a peu o amb bicicleta. Prepara la teua escapada a Sinarcas amb aquesta xicoteta guia!


Sinarcas, a La Plana d’Utiel-Requena, és un municipi genial per a disfrutar del senderisme o de l’enoturisme, i a més t'encantarà l'oferta de plans i activitats que ofereix als qui el visiten! Vols descobrir tot el que t'espera en la teua pròxima escapada?

Què fer a Sinarcas

Hi ha molt a veure a Sinarcas! Per a començar, et recomanem passejar pel seu nucli urbà i visitar dos museus molt interessants, l’Ecomuseu de l'Hàbitat Rural i el Museu del Cereal. Allí aprendràs com es vivia fa dècades a Sinarcas, o com es molia el gra en una visita guiada que pots reservar. També pots acostar-te a la seua Església de Santiago Apòstol.

Als voltants de Sinarcas pots apuntar-te a una visita i tast en un celler o acostar-te a l'interessant Arboretum Mediterráneo, amb cita prèvia amb l'Ajuntament, per a conéixer les espècies vegetals típiques de l'Europa mediterrània en una activitat accessible.

Els teus plans a Sinarcas poden incloure també precioses rutes senderistes, que et porten al paisatge del barranc del Regajo o a les microreserves de flora de Los Lavajos o Las Hoyuelas. Passejar per les seues pinedes, carrascars i savinars també pot ser un bon pla, i trobaràs un bon nombre de senderes senyalitzades tant per a caminants com per a ciclistes.

Altres paratges a l'aire lliure poden ser el Mirador de las Grajas, el Charco Negro o l'Ermita de San Marcos. Sinarcas és perfecta per als amants de caminar amb la motxilla a l'esquena! Segur que després de tant caminar pels voltants tens una mica de fam, així que t'aconsellem provar els seus dolços i embotits artesans, i per descomptat el seu vi de raïm boval! A més, compta amb un centre de turisme rural on apuntar-te a interessants plans.

Descobreix la bellesa de l'interior de la província de València i prepara una visita a aquesta localitat amb tant que oferir. Sinarcas pot ser una gran destinació per a la teua pròxima aventura!

Troba

Nom
Tipus
Albergs turístics
Hotels
Compres
Experiències
Zones d'interior