Sollana
Sollana
Sollana

Blogs en video

Aquesta població d'arrels àrabs es troba envoltada d'increïbles paisatges naturals que no podràs oblidar. Prepara la teua càmera per a tindre records d'un entorn únic!


Sollana, al costat del Parc Natural de l’Albufera, atresora un bon nombre de racons de bellesa única, on els amants del birdwatching o albirament d’aus podran gaudir d'imatges úniques i d'una biodiversitat sorprenent. Acompanya'ns a descobrir tot el que podràs veure i fer en aquest racó!

Què veure a Sollana

Sollana, a molt pocs minuts de València, és una antiga població d'arrels àrabs, on en un passeig pel nucli urbà podràs gaudir de punts d'interés com les seues esglésies del Raval i de la Immaculada, l'interessant mercat municipal o el safareig, una construcció present a molts dels nostres pobles que ens recorda a altres èpoques.

Quant als seus voltants, a Sollana et sorprendrà el paisatge de l'aiguamoll de l'Albufera, un lloc on fer milions de fotografies espectaculars, especialment l'entorn del fantàstic Portet de Sollana o Motor de bala, on les embarcacions i els camps d'arròs s'uneixen per a crear un lloc de gran valor ecològic i turístic. Et recomanem fer una ruta de senderisme, de bici o un passeig amb barca pel llac especialment al capvespre! I no oblides que aquest entorn és perfecte per a gaudir de les estreles

En un dels molts passejos que pots fer, has d'incloure una visita al Tancat de Milia, un espai tancat dins de l’Albufera que actua com a reserva natural i filtre verd perfecte per a, sota el sol i molt prop del Mediterrani, esperar espècies com flamencs, fotges, àguiles pescadores, anàtids, garses i moltes, moltes més, algunes d'elles en perill d'extinció. No oblides demanar cita!

Per descomptat, la cultura de l’arròs a Sollana és un punt fort entre els seus molts atractius, des de provar una de les moltes receptes en les quals és el protagonista fins a visitar els camps comprovant com canvia el paisatge en cada època de l'any. A més, al terme de Sollana trobaràs brolladors d'aigua dolça o ullals, llocs on trobar fauna molt interessant.

Les festes de Sollana també són un punt d'interés que pots gaudir en la teua visita, especialment la nit de les paelles que se celebra el 14 d'agost! Prepara la teua visita a aquesta localitat amb tant que oferir-te, t'encantarà!

Troba

Nom
Tipus
Compres
Espais naturals

Inspira't

Respira, explora, sent, descobreix i enamora't de la naturalesa de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents alternatives per a viure una experiència molt mediterrània. T'hi apuntes?