Galeria Multimèdia

Inclou aquest magnífic temple en la teua ruta pel centre de València i descobreix un autèntic tresor artístic. No t'ho perdes!

L'Església de Sant Nicolás de Bari i Sant Pere Mártir a València, al cor del seu centre històric,

és un verdader tresor artístic amb molta història. En el seu inici va ser un temple paleocristià que es va veure transformat en mesquita en el segle VIII, per a tornar a ser parròquia cristiana després de la conquesta per part de Jaume I.

La verdadera sorpresa de l'Església Parroquial de Sant Nicolau de Bari, situat en un dels carrers més bonics del barri antic de València, el carrer Cavallers, és que després d'una completa restauració, de rellevància tècnica internacional, van recuperar la seua espectacularitat uns increïbles frescos d'increïble valor i bellesa.

La seua mescla de gòtic i barroc et sorprendrà, així com les fantàstiques pintures, amb referència a la vida de Sant Nicolau i Sant Pere de la seua volta. A més, és una església molt volguda pels devots, que cada dilluns arriben en una "caminada" ritual des de localitats diferents. Amb l'Església de Sant Nicolau de Bari i Sant Pere Màrtir pots completar una ruta artística i pictòrica de gran rellevància que pot començar en el Museu de Belles Arts de València. Gaudeix del patrimoni d'aquesta increïble ciutat a la vora del Mediterrani!