Galeria Multimèdia

En l'inici de la ruta, hem de visitar sense presses la ciutat de València, amb l'estendard de la seua nova estètica urbanística al voltant de la Ciutat de les Arts i les Ciències, i prestant una especial atenció a la seua façana marítima, les platges i el port. Encara que potser el més atractiu d'aquest itinerari serà la possibilitat de perdre's per l'interior del bosc de pins situat a la Devesa del Saler. Aquest recorregut ens permetrà gaudir de les excepcionals platges de la restinga litoral que separa les aigües dolces de l'Albufera de les salades del mar Mediterrani, a més de poder observar les dunes, algunes d'elles mòbils —les més pròximes al mar—, mentre que la densa massa forestal de pi correspon a les dunes fixes —les més pròximes a les aigües de l'Albufera.També visitarem les dunes del Dosser de Cullera, en les quals molts trams sense urbanitzar són platges naturistes.

El passeig amb barca per l'Albufera serà també un moment rellevant, completat amb una visita al centre d'informació del parc natural al Racó de l'Olla. El recorregut, en l'últim trajecte, ens permetrà entrar a fons en el món dels arrossars i els amples paisatges que conformen el territori entre Cullera i Sueca, sorprenent al seu cor la silueta de la muntanyeta i ermita dels Sants de la Pedra.

#CARACTERÍSTIQUES
Ruta
Valencia, Pinedo, El Saler, El Palmar, El Perellonet, El Perelló, Mareny de Sant Llorenç, Mareny de les Palmeretes, Mareny de les Barraquetes, Cullera y Sueca.