Galeria Multimèdia

Acosta't al Perelló i gaudeix de la seua extensa platja, perfecta per a practicar esports aquàtics com windsurf i flysurf.

El Perelló és una xicoteta localitat de la província de València que pertany a Sueca. Encara que a l'hivern la seua població no arriba als 2.000 habitants, a l'estiu pot multiplicar-se fins als 40.000. Per què? Un dels seus grans atractius és la seua platja.

La Platja El Perelló s'estén 850 metres i compta amb una amplària mitjana de 25 metres. És una platja natural d'onatge moderat i aigües poc profundes, perfecta per a banyar-se amb la família i portar als més xicotets. L'arena és daurada i les aigües són de bona qualitat, com certifica el seu segell Q de Qualitat Turística i la Bandera Ecoplatges, que reconeix una gestió respectuosa amb el medi ambient.

A causa dels vents de Garbí que bufen en la zona, és una platja adequada per als amants del windsurf, flysurf i altres esports aquàtics. També és ideal per a volar el catxirulo, per descomptat. Pescar, jugar al voleibol o rebre classes de zumba i aeròbic als matins (durant juliol i agost) són altres activitats que alberga la platja El Perelló. Impossible avorrir-se!

Els serveis que ofereix aquesta platja són d'allò més complets. Compten amb vigilància, socorrisme i primers auxilis, serveis d'ajuda al bany per a persones amb discapacitat, lavabos públics i gratuïts, instal·lacions esportives, passarel·les i jocs infantils perquè totes les edats s'ho passen bé.

L'accés és senzill, la carretera CV-500 Natzaret-Oliva és la millor opció per a acostar-s'hi. També pots agafar la línia 190 de metrobus i la línia 25 de l'EMT. Siga quin siga el teu mitjà de transport, allí t'esperem!

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Q ICTE Calidad ISO 14001 Accessible
# SERVEIS
Estado del Mar Camping Restaurante Playa Abierta Playa Urbana Lavapies Acceso Persona Movilidad Reducida Parking Accesible