València Platja Les Arenes (Hostal Miramar)

Streaming Webcam
en directo
València

Què veus?

A través d'aquesta webcam, situada a l'Hostal Miramar, podem apreciar la platja de Les Arenes, molt coneguda entre els visitants de la zona. Destaca, entre altres coses, pel seu antic balneari i els seus nombrosos restaurants, que posen a l'abast del turista innombrables receptes gastronòmiques típiques del lloc.

A més de degustar l'oferta culinària de la zona, podràs recórrer el passeig marítim i gaudir de la brisa marina i de l'esplèndida llum del Mediterrani que va aconseguir captivar Sorolla.

L'àmplia platja de Les Arenes, el seu passeig marítim i, al fons, el seu enorme port formen un entorn únic que convida el viatger a quedar-se i a gaudir d'un dia intens de sol i platja.

Què pots fer prop de la platja de les Arenes?

La platja de Les Arenes manté una estreta relació amb el mariner barri del Cabanyal, un preciós lloc on descobrir l'essència del Mediterrani a través de la seua cultura i les seues tradicions. Vos proposem que degusteu el seu plat estrella: la titaina.

Molt prop de la platja també podreu passejar pel port i la Marina de València, tot un emblema de la ciutat que conserva el seu caràcter tradicional alhora que incorpora innovació i avantguarda.

Mapa