WEBCAM SANT MATEU

WEBCAM SANT MATEU WEBCAM SANT MATEU WEBCAM SANT MATEU
Sant Mateu, una autèntica joia medieval situada en el cor de la comarca El Baix Maestrat. Un municipi ple d'història que et sorprendrà. Sense dubte, un dels més emblemàtics i bells de la província de Castelló. Descobreix-ho per tu mateix a través d'aquest magnífic passeig que t'ofereix la webcam.

Què veus?

Sant Mateu és una autèntica joia medieval situada en el cor de la comarca del Baix Maestrat. Un municipi ple d'història que et sorprendrà. Sense cap dubte un dels més emblemàtics i bells de la província de Castelló.

A través de la seua webcam podem contemplar la plaça Major, centre neuràlgic del municipi entorn del qual es desenvolupa la vida de Sant Mateu.

Què pots fer prop de Sant Mateu?

Visitar Sant Mateu és viatjar en el temps. Cada racó et farà reviure moments importants en la història de la Comunitat Valenciana: l'Edat Mitjana, el Papa Lluna, l'Orde de Montesa… Un destacat llegat històric que ha quedat imprés en l'estructura del seu barri antic, declarat Bé d'Interés Cultural.

A més de l'Església Arxiprestal de Sant Mateu, un dels llocs més representatius del municipi, la seua Plaça Major, la muralla, el Palau de la Cort Nova, el forn medieval o el Convent dels Dominics són bona mostra del patrimoni cultural de Sant Mateu.

Un impressionant conjunt monumental, reflex de l'esplendorós passat, que no et deixarà indiferent.

Tomas diarias

WEBCAM 09:00

WEBCAM 12:00

WEBCAM 15:00

WEBCAM 18:00

Mapa

Pronóstico del tiempo

Hui  Despejado Max. 13º Min. 4º
4 Muy nuboso Max. 12º Min. 4º
5 Cubierto Max. 8º Min. 6º