Enoturisme i Comunitat Valenciana: descobreix grans vins

Gastronomia
La Comunitat Valenciana és territori de vins deliciosos, elaborats de manera tradicional i amb la més avançada tecnologia, amb raïm tradicional i mescles sorprenents… vine a assaborir el nostre territori!

L’enoturisme a la Comunitat Valenciana és un motiu més pel qual començar a planejar una escapada plena de sabor, colors brillants i aromes amb matisos inesperats, vine a descobrir vins fantàstics a Castelló, València i Alacant!

L’enoturisme a Castelló et facilitarà conéixer els vins de la seua Indicació Geogràfica Protegida (IGP), uns vins amb molta personalitat i potència, i també un equilibri en les seues propietats organolèptiques molt notable. Esta IGP és una figura que garanteix la seua qualitat molt valorada en la resta d'Europa. 

Sant Mateu, Cabanes, Vilafamés… pots combinar una escapada a llocs amb molt d'encant, paisatges increïbles, gastronomia deliciosa i tradicions que t'enamoraran i completar l'experiència amb una visita a vinyes o un tast en la qual deixar-te captivar per els aromes.

L’enoturisme a la província de València et pot fer descobrir grans denominacions d'origen, com la d'Utiel-Requena, portant-te a conéixer l'interior d'este territori i a recórrer grans valors paisatgístics i naturals. A més, maridar estos vins amb deliciosos embotits i rutes del vi que et connecten amb el nostre patrimoni històric és una excel·lent idea que no pots deixar de dur a terme. 

L’enoturisme a Alacant et descobriran varietats insospitades, aptes per a tota mena de consumidor i ocasions, elaborades amb moscatell, malvesia, chardonnay… Així, s'obtenen vins blancs, rosats i negres i joies com el Fondillón, un vi de reis. Alacant en els seus cellers ha sabut combinar modernitat i tradició, sobretot a través de la seua denominació d'origen. Prestigiosos premis avalen la qualitat d'estos vins que poden ser l'excusa perfecta per a descobrir localitats plenes d'encant com Xaló, Alcoi o Elx

Finalment, no has de deixar de viatjar a la recerca de l'origen de grans licors amb els quals acabar un menjar de la millor manera possible, com la mistela de Turís, elaborada amb afecte en un entorn perfecte per a una escapada rural, el licor Carmelitano nascut en el cor del Parc Natural del Desert de les Palmes, l’herbero i molts més, què et sembla començar a buscar una visita guiada a cellers i destil·leries?