Vilallonga
Vilallonga
Vilallonga
Vilallonga
Vilallonga
villalonga como llegar
villalonga
valencia
Villalonga villalonga valencia,

Blogs en video

Et proposem conéixer un xicotet racó de la nostra geografia ple de grans sorpreses. I paisatges inoblidables! Prepares la teua pròxima escapada a Vilallonga?


Vilallonga, a la comarca de La Safor a València, és una destinació amb grans paratges naturals, perfectes per als amants del senderisme o el ciclisme. T'apuntes a un recorregut pels seus racons més bells i a conéixer el patrimoni històric local

Què fer a Vilallonga

Una bona manera de començar és amb un recorregut pel nucli urbà de Vilallonga, on trobaràs un bon nombre de punts d'interés, com la seua Capella de la Verge de la Font o l'Església Parroquial dels Sants Reis. En alguns carrers trobaràs bonics retaules ceràmics i un traçat que et recordarà l'origen medieval de Vilallonga. T'encantarà passejar sense rumb i sense pressa descobrint façanes modernistes!

Ens podem allunyar del nucli urbà per a conéixer l'Ermita de sant Antoni Abat i Santa Bàrbara, i Viacrucis. Una excursió curta i fàcil que es pot fer fins i tot amb xiquets! I per descomptat, no has de deixar d'arribar fins a les restes del seu Castell i observar l'horitzó. Es tracta d'una fortalesa d'origen islàmic que vigila des de les altures des de fa segles! És una excursió senzilla, ja que aquesta fortalesa es troba molt prop del municipi.

Una vegada conegut el seu patrimoni històric, arriba el moment de sorprendre'ns amb l'increïble patrimoni paisatgístic que envolta Vilallonga. Es tracta d'una destinació imprescindible en la llista de qualsevol amant de la naturalesa! L'antic traçat de la via del tren que unia Alcoi i Gandia et portarà per entorns d'increïble bellesa, que pots gaudir a peu o pedalant. No oblides la llanterna per a passar per alguns túnels!

El Circ de La Safor és una altra meravella de la naturalesa, un amfiteatre natural vorejat de muntanyes amb vistes que emocionen, i afig a la llista els paratges del Racó del Duc o la Reprimala. Fonts i molins t'acompanyaran en el teu camí. Vine a descobrir tot el que t'espera a Vilallonga!

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Hotels
Compres
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències

Propostes de viatge

Publicacions