Blogs en video

La Comunitat Valenciana alberga territoris tant diferents com extraordinaris. Paisatges de muntanya i de platja, pobles d'interior i de costa, i ciutats plenes de tradició i d'avantguarda. Hui ens endinsem en una de les zones amb més encant de la Comunitat Valenciana, hui viatgem fins a la comarca de Requena-Utiel. Vos en veniu?

Banyat per les aigües del riu Cabriol i a la frontera entre Castella-la Manxa i la Comunitat Valenciana, trobem el municipi Villargordo del Cabriel. Es tracta d'un lloc marcat per les diferents civilitzacions que l'han habitat al llarg de la història. Ibers, romans i àrabs van ocupar aquest territori, deixant una empremta única i inesborrable.

Què fer a Villargordo del Cabriel

El Parc Natural Gorges del Cabriol s’alça com un dels seus tresors naturals més preats. Un espai protegit de més de 31.000 hectàrees, un lloc especial i únic gràcies a la seua flora, la seua fauna, el seu paisatge i les seues característiques geològiques, que reflecteixen els valors socioeconòmics i culturals del territori. 

Un passeig per aquest preat paisatge d’interior et permetrà connectar amb la naturalesa i endinsar-te en la bellesa, en la pau i en la tranquil·litat de l'interior de la Comunitat Valenciana. Vos proposem rutes senderistes amb les quals descobrir en família Les Gorges o los Los Cuchillos del Cabriol.

Això sí, no deixeu de recórrer els seus històrics i empedrats carrers, que vos portaran a llocs tan especials i reconeguts com l'església parroquial, la torre del telègraf, la plaça de la Font o la zona defensiva de las Trincheras. 

I per a completar aquesta meravellosa experiència, vos convidem a degustar la gastronomia de Villargordo del Cabriel, que combina la tradició valenciana i els costums manxecs. El resultat d'aquesta unió? Unes receptes, uns plats i uns sabors que enamoren a tot aquell que els assaboreix.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Campings
Compres
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències

Propostes de viatge

Publicacions