Barranc de l'Infern - Font Roja

Main image

Multimèdia Gallery 

La ruta s'inicia en el Centre Font Roja Natura, i arriba a poca distància a la Glorieta dels Paellers, on es troben les alzines més antigues del parc. A 20 m descobrim a l'esquerra la cova Gelada, caracteritzada per la seua frescor. Poc després s'arriba al pla de la Mina, on hi ha una reproducció d'un forn de calç, i dos miradors amb boniques vistes.

A 1,1 km de l'inici arribem al pla dels Galers, el punt més alt de la ruta. Creuant el Pla cap a la dreta trobem la senda que puja cap al Barranc de l'Infern. Als 10 minuts de descens trobem un espectacular penya-segat rocós, on el camí fa un gir que ofereix una bonica vista de la vall del riu Polop.

Després de poc més d'una hora de camí, arribem al Barranc de l'Infern, zona molt humida i fresca, per on arriba a córrer l'aigua en època de pluges. Caminant cap al següent barranc podrem veure, en mirar cap amunt, l'edifici del Centre de Visitants.

En a penes 20 minuts haurem arribat a la carretera. Caminant per la seua vora finalitzem en 10 minuts al punt de partida.

#CARACTERÍSTIQUES

Ruta
https://alcoyturismo.com/pag/4105/barranc-de-linfern-font-roja.html?lang=10
Mapa
map