Alcoi/Alcoy

Alcoi/Alcoy

Main image
  Destí de Qualitat
WEBCAMS
en directo

Envoltada pels Parcs Naturals de les Serres de Mariola, el Carrascar de la Font Roja, els Plans i la Serreta, Alcoi s'alça com una ciutat que ha superat la seua peculiar orografia, solcada per barrancs. Coneguda com la "ciutat dels ponts", el municipi conserva, a pesar del seu elevat índex d'industrialització, passatges d'èpoques passades, mesclats amb l'esforç per prosperar al mig de tanta bellesa. La tradició pesa en les seues representacions festives, entre les que destaquen les festes de Moros i Cristians, declarades d'Interés Internacional.


Com arribar:

Des de València, l'accés a Alcoi es realitza per la A-7, direcció N-340 fins Alcoi. Des d'Alacant, l'accés és exactament el mateix, prenent la A-7 en direcció N-340 Alcoi.


Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Empreses gestores
Hotels
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Rutes
Transports
Webcams

Inspira't

image
La pericana alcoiana és un plat típic d’Alcoi i sol ser un dels entrants imprescindibles del menú de la nit de Nadal.
image
Per Nadal els carrers i les cases es vesteixen de llums i flors, i a la Comunitat Valenciana anem més enllà posant sabor valencià a les receptes nadalenques i celebrant aquestes festes amb esdeveniments molt curiosos.
image
L'arribada del Nadal a la localitat alacantina d'Alcoi posa de manifest la instal·lació del Betlem de Tirisiti, un pessebre inusual i atípic. Declarat Bé d'Interès Cultural, es tracta d'una mostra del folklore local en forma de teatre popular de marionetes de vareta i dempeus. Un pessebre per a grans i menuts que mostra escenes costumistes de l'Alcoi d'antany amb la litúrgia pròpia d'aquest tipus de representacions.
image
A la Comunitat Valenciana trobaràs una gamma àmplia de licors per a tot tipus de paladar. A continuació, us mostrem alguns dels licors més típics.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions