Alcoi/Alcoy
Alcoi/Alcoy
Alcoi/Alcoy
Alcoi/Alcoy
Alcoi/Alcoy
Alcoi/Alcoy
Alcoi/Alcoy
Alcoi/Alcoy
Alcoi/Alcoy
Alcoi/Alcoy
Alcoi/Alcoy
Alcoi/Alcoy
Alcoi/Alcoy
Alcoi/Alcoy
Alcoi/Alcoy
Alcoi/Alcoy
alcoy
Destinació compromesa amb la qualitat

WEBCAMS

en directo

Blogs en video

Envoltada de naturalesa i coneguda com la ciutat dels ponts, Alcoi s'obri pas entre el Parc Natural de la Serra de Mariola, el Parc Natural del Carrascal de la Font Roja, els Plans i la Serreta. Mires on mires, trobaràs alguna autèntica joia de la història i del paisatge. Vens a conéixer-la? Prepara't per a agradables rutes senderistes i per a recórrer de dalt a baix el seu nucli urbà. 

Què veure en Alcoi

Una de les característiques que defineix la ciutat d'Alcoi són els seus ponts, grans construccions amb les quals superen diàriament les irregularitats que marca l'orografia en la qual es troba la ciutat. Podem gaudir dels ponts de Maria Cristina, el de Sant Jordi o el Viaducte de Canalejas.

Sens dubte, si fem un passeig per Alcoi, podrem trobar autèntics tresors de l'arquitectura. I és que el Modernisme va deixar un complet catàleg d'edificis i monuments que val la pena visitar. El barri antic d’Alcoi deixa patent l'herència de l'urbanisme de la segona meitat del segle XIX. Carrer com Santa Rita o Sant Blai mostren alguns trets de la importància que va tindre la indústria metal·lúrgica en aquesta destinació.

Una altra de les parades la podem fer en el seu ajuntament. Un edifici d'estil academicista, dissenyat per Jorge Gisbert Berenguer. Ací podràs admirar autèntiques obres d'art de pintors i escultors locals, com Ramón Castañer o Adolfo Durá.

La Casa de la Cultura és un altre d'eixos edificis que amaga grans tresors i el passat del qual ens cridarà molt l'atenció. Sabies que era una seu del Banc d'Espanya? Visita aquest majestuós lloc i sorprén-te.

El pas del temps ha anat deixant empremta a Alcoi i, per això, ens detenim en el Conjunt Medieval de la ciutat. Un lloc que data de 1256, data en la qual es va fundar la Vila d'Alcoi i que ha anat ampliant-se i modificant-se al llarg dels anys.

Hi ha moltes coses per veure en aquesta bella localitat de l'interior d'Alacant, les seues esglésies, els seus museus i altres grans monuments que fan encara més especial Alcoi. Però, també és moment de detindre'ns en les seues tradicions i la seua gastronomia.

Alcoi és coneguda per les seues festes de Moros i Cristians, declarades d'Interés Turístic Internacional, la Fira Modernista o la màgica trilogia de “Alcoi Ciutat del Nadal” amb la Cavalcada de Reis més antiga d'Espanya. I què dir dels seus plats tradicionals com l’olleta, la Borreta o la pericana. Reserva temps per a degustar aquestes saboroses receptes!

Tradició, història, cultura, gastronomia, naturaleza... Tot el que pugues imaginar ho trobaràs a Alcoi. No ho dubtes més, prepara una escapada i fes que els teus dies siguen inoblidables.


Com arribar:

Des de València, l'accés a Alcoi es realitza per la A-7, direcció N-340 fins Alcoi. Des d'Alacant, l'accés és exactament el mateix, prenent la A-7 en direcció N-340 Alcoi.


Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Cases rurals
Albergs turístics
Hotels
Compres
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Rutes
Transports
Webcams

Inspira't

Et proposem un recorregut ple de bellesa per un dels nostres parcs naturals més emblemàtics. Prepara't per a descobrir una serra inoblidable!
La Comunitat Valenciana amaga autèntics tresors. Des de la casa més estreta fins a l'hotel més alt d'Europa. Deixa eixir la teua versió més curiosa i descobreix aquestes destinacions que et deixaran sense paraules!

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions