Alfafara
Alfafara
Alfafara
Alfafara

Blogs en video


Viatjar per la Comunitat Valenciana és sinònim de redescobrir, de desconnectar de tot i de connectar amb la naturalesa. Cadascun dels seus territoris amaga llocs que inspiren, pobles en els quals sentir la tranquil·litat i ciutats en les quals viure al màxim. La comarca de El Comtat és, sens dubte, un d'eixos llocs. Hui ens hi endinsem i viatgem fins a un dels seus tresors, Alfafara. Hi estàs convidat!

Què fer en Alfafara

Alfafara és un xicotet poble del nord de la província d'Alacant. Els seus poc més de 400 habitants continuen mantenint intactes les seues tradicions, la seua gastronomia i la seua cultura. La bellesa dels seus paisatges és directament proporcional a l'encant dels seus carrers, de les seues places i de tots els seus racons. Et proposem que recórregues cadascun d'ells i que t'impregnes de la proximitat de la seua gent.

Situada als peus de la Serra de Mariola, Alfafara compta amb diferents i sorprenents rutes senderistes i vies verdes en les quals perdre's en família, amb amics o en parella. La font de l'Assut, la font del Tarragó, la cova del Bolumini, els “Fontanarets”, el molí rupestre del Pantanet, la necròpoli de la Masia del Pou o l'ermita de Sant Antoni i de La nostra Senyora de la Llum són alguns dels paratges en els quals detindre's i gaudir.

Alfafara, aquest pintoresc poble d'interior, és conegut pels seus paisatges muntanyencs, però també per la seua gastronomia. No pots finalitzar el teu viatge sense abans provar el seu reconegut oli d'oliva o plats tan tradicionals com la pericana, l’espencat, els pastissets de moniato o els casquinyols

No ho dubtes i perd-te per El Comtat, recorre cadascun dels seus pobles i descobreix per què és una de les comarques més preades de la Comunitat Valenciana. Alfafara sempre et rebrà amb els braços oberts i t'oferirà el millor de la seua valuosa cultura.

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Albergs turístics
Compres
Espais naturals
Festes

Inspira't

Et proposem un recorregut ple de bellesa per un dels nostres parcs naturals més emblemàtics. Prepara't per a descobrir una serra inoblidable!

Propostes de viatge