Multimèdia Gallery 

Luis Campomanes, dins el projecte d’Urbanització d’El Aramo ubicat als vessants de la serra d’Altea, apostà per l’existència d’un camp de golf el 1974, quan aquest esport a Espanya a penes si tenia practicants i menys encara seguidors. Situat al terme municipal d’Altea, destaca per la proximitat a la mar Mediterrània, per la bellesa de les vistes i per la llum que desprén una terra excepcional.
El camp està enclavat entre la serra de Bèrnia i la Mediterrània, la qual cosa contribueix a la seua indubtable bellesa. Cal valorar-ne el disseny com a molt atractiu, i l’entorn privilegiat fa d’aquest camp un lloc immillorable per practicar-hi el golf. Es tracta d’un camp semiprivat, però obert al públic i on coexisteixen socis amb jugadors que paguen drets de joc.

Els darrers anys, s’hi ha realitzat un treball exhaustiu per millorar-ne els carrers, vessants, pinedes i jardineria. Els búnquers tenen arena de marbre, que fa el seu estat idoni per a colpejar-hi la bola. De la mateixa manera, s’ha treballat en la remodelació dels tees d’eixida, i s’han aconseguit així dues voltes completament diferents malgrat comptar només amb nou forats.

De cara a un futur immediat, s’hi treballa per procedir a la renovació del sistema de reg i la futura connexió a una nova depuradora que durà unida la creació d’un llac artificial dins el recorregut.
Més informació
Com arribar

Prendre l'autopista AP-7 i agarrar l'eixida 64 Altea-Calp. Després del peatge, prendre la primera desviació direcció Altea La Vella.

Horari

De 08.00 horas a la caída de la noche. Abierto todo el año

# SERVEIS
Vestuarios Restaurante Tienda de Golf Aparcamiento Bar- Café Reparación
#CARACTERÍSTIQUES
Dissenyador del Camp
Gregorio Sanz, Pedro Barber y Alexis García-Valdés
Clots
9