Altea Golf Club

Main image

Multimèdia Gallery 

Luis Campomanes, dins el projecte d’Urbanització d’El Aramo ubicat als vessants de la serra d’Altea, apostà per l’existència d’un camp de golf el 1974, quan aquest esport a Espanya a penes si tenia practicants i menys encara seguidors. Situat al terme municipal d’Altea, destaca per la proximitat a la mar Mediterrània, per la bellesa de les vistes i per la llum que desprén una terra excepcional.
El camp està enclavat entre la serra de Bèrnia i la Mediterrània, la qual cosa contribueix a la seua indubtable bellesa. Cal valorar-ne el disseny com a molt atractiu, i l’entorn privilegiat fa d’aquest camp un lloc immillorable per practicar-hi el golf. Es tracta d’un camp semiprivat, però obert al públic i on coexisteixen socis amb jugadors que paguen drets de joc.

Els darrers anys, s’hi ha realitzat un treball exhaustiu per millorar-ne els carrers, vessants, pinedes i jardineria. Els búnquers tenen arena de marbre, que fa el seu estat idoni per a colpejar-hi la bola. De la mateixa manera, s’ha treballat en la remodelació dels tees d’eixida, i s’han aconseguit així dues voltes completament diferents malgrat comptar només amb nou forats.

De cara a un futur immediat, s’hi treballa per procedir a la renovació del sistema de reg i la futura connexió a una nova depuradora que durà unida la creació d’un llac artificial dins el recorregut.

Més informació

Horari

De 08.00 horas a la caída de la noche. Abierto todo el año

Com arribar

Prendre l'autopista AP-7 i agarrar l'eixida 64 Altea-Calp. Després del peatge, prendre la primera desviació direcció Altea La Vella.

# SERVEIS

Tienda de Golf Vestuarios Restaurante Bar- Café Reparación Aparcamiento

#CARACTERÍSTIQUES

Dissenyador del Camp
Gregorio Sanz, Pedro Barber y Alexis García-Valdés
Clots
9