Pitch & Putt Las Rejas Benidorm

Main image

Multimèdia Gallery 

A la Platja de Ponent de Benidorm, a un pas del centre de la ciutat i envoltat d’un entorn privilegiat, ha nascut Las Rejas Sol de Ponent, un camp de nou forats, par tres de disseny majestuós i amb unes vistes panoràmiques que ranegen la frontera d’allò idíllic.
Una instal•lació quasi perfecta que cerca la comoditat i rapidesa del jugador a l’hora de fer-ne el recorregut i, alhora, sap com anar impulsant graus de dificultat per elevar l’exigència del jugador. No és fàcil signar-hi una bona targeta.

Per fer-ho, cal jugar-hi sabent quina estratègia es vol emprar: arriscar per arriscar o fer-ho només en els moments oportuns i clau, i sempre quan hi haja l’oportunitat de cercar la bandera. Els greens permeten diverses situacions de bandera: des de les receptives fins les que converteixen la seua superfície en vertaders cristalls per on llisca la bola amb summa rapidesa, de vegades descontrolada, si sobre aquesta no es colpeja amb la precisió i l’afecte que la situació requereix.

Més informació

Com arribar

Prende l´exida 65 de l´autopista AP-7. Desde N-332 l´exida Terra Mtica í direcció Platja de Ponient.

Horari

Horario de invierno: de lunes a domingo, de 09.00 a 18.00 h. Horario de verano: de lunes a domingo, de 09.00 a 20.30 h (o hasta la caída del sol)

# SERVEIS

Aparcamiento Aseos Tienda de Golf

#CARACTERÍSTIQUES

Dissenyador del Camp
Ramón Espinosa
Clots
9