Galeria Multimèdia

El parc aquàtic Aqua Natura a Benidorm t'espera perquè gaudisques de les seues magnífiques instal·lacions i visques una experiència inoblidable.
Més informació
Preu

http://www.terranatura.com/AquaBenidorm/TarifasHorariosPase.aspx?FrmCodA=4&FrmCodB=25&FrmCodC=30

TIPUS

Parcs aquàtics

Aqua Natura Benidorm és un parc aquàtic dissenyat per a les famílies situat al costat de Terra Natura Benidorm i des de la seua inauguració en 2009 ha oferit diversió i entreteniment passat per aigua a tots els seus visitants. Descobrir Aqua Natura és el pla perfecte a l'estiu per a gaudir en família o amb amics i que combina la diversió i la tranquil·litat amb l'adrenalina en estat pur gràcies als tobogans vertiginosos.

Aquest parc compta amb atraccions tan atractives com La Cresta, única a Europa; també el Black Hole, Multipista, Aqua Snake, Kamikaze, el Riu Aventura i gran piscina central amb cascades i zona de spa. En Aqua Natura trobaràs més de 700 metres de tobogans i zones exclusives d'entreteniment infantil com l’Adventure Island, una exclusiva zona pensada per a les famílies amb xiquets xicotets, i la zona de xapoteig. Tot això en un entorn controlat i segur amb diversos jocs infantils, on es combina el vessant lúdic amb l'aprenentatge.

A més, al parc aquàtic podràs viure una refrescant experiència de convertir-te en 'guardià dels oceans' nadant amb monoaleta com una sirena o un tritó, o realitzar una interacció educativa amb lleons marins.

Com podràs comprovar, Aqua Natura és una alternativa d'oci imprescindible a Benidorm que t'animem a provar. Esperem que ho gaudisques!