Galeria Multimèdia

Gaudeix de Terra Natura i contempla centenars d'animals en el seu hàbitat natural. Viuràs una experiència inoblidable!
Més informació
Preu

http://www.terranatura.com

T'agradaria visitar els animals més salvatges en el seu hàbitat natural? Vols veure'ls a tan sols uns metres de distància? Només has d'escapar-te a Benidorm i descobrir un parc d'animals de nova generació. Benvinguts a Terra Natura!

En aquest parc podràs gaudir de la zooinmersió, un nou concepte en el disseny d'hàbitats que ens permetrà tindre un major contacte amb els animals. En Terra Natura, les barreres són invisibles als ulls de l'ésser humà. Sens dubte, és un lloc màgic per a conéixer de prop tots aquests animals i descobrir la seua forma de vida.

El parc està dividit en quatre àrees: Pangea, la zona d'entrada al parc, Amèrica, Àsia i Europa. Una vegada arribes ací, podràs recórrer-lo de diferents formes, tu tries com. Una d'elles serà començant per Europa, continent al qual s'accedeix a través d'un bosc mediterrani; una altra és un poblat inspirat a la regió de Rajasthan, que representa l'àrea d'Àsia; i, finalment, un poble de Nicaragua i un altre de Guatemala, que estan inspirats en l'àrea americana.

En Terra Natura Benidorm podràs observar més de 1500 animals de 200 espècies diferents, des d'aquells que es troben en greu perill d'extinció fins a més de 2500 exemplars d'arbres, arbustos i entapissants d'aquestes regions.

Si t'agraden els animals i vols aprendre-ho tot sobre ells, no dubtes a vindre a Terra Natura. T'encantarà!