Galeria Multimèdia

Com viuen els lleons marins? Saben ballar els dofins? Respon totes aquestes preguntes amb una inoblidable visita al parc animal Mundomar.
Més informació
Preu

http://www.mundomar.es

Vols conéixer com viuen algunes espècies marines i aus exòtiques? A Benidorm trobaràs un lloc on gaudir amb els més xicotets d'un gran món animal. Endinsa't en Mundomar!

Aquest parc d'animals compta amb unes instal·lacions de més de 60.000 metres quadrats on podràs observar més de 80 espècies de mamífers, aus i rèptils.

Visitar Mundomar és tota una aventura gràcies a la qual podràs gaudir d'un gran espectacle en el qual els lleons marins i els dofins són els autèntics protagonistes. T'imagines veure ballar ballet als dofins? Només has de vindre a Mundomar per a viure-ho.

A més, a les instal·lacions podràs trobar tot el que necessites per a poder menjar alguna cosa mentre continues gaudint dels animals que hi ha al parc. Tant per a majors com per a xiquets, visitar Mundomar és inoblidable. I més si et diem que, des de la Fundació Mundomar, s'encarreguen de conservar i cuidar el medi ambient i protegir la naturalesa. Aprén, cuida i respecta el món animal!