Club de Golf Ifach

Main image

Multimèdia Gallery 

Trobem un camp que, sense ser totalment pla ja que té tres clots en altura, és còmode de jugar i accessible per a jugadors de qualsevol edat i nivell. Un camp on es combina a la perfecció l'esforç per jugar i la recreació d’un agradable passeig.
El camp, que ha recuperat recentment el seu disseny original, té nou clots: sis par tres i tres par quatre. El seu recorregut és curt: 2.940 metres quadrats des de grogues, 3.236 metres quadrats des de blaus, 2.426 metres quadrats des de roges i 2.720 metres quadrats des de blaus. La durada d'una volta de nou clots és d'aproximadament una hora i mitja, i per a 18 clots poc menys de tres hores. La varietat de gespa del camp és la Bermuda.

La majoria dels clots tenen grans greens, protegits per búnquers situats estratègicament. Alguns clots estan envoltats d'arbres en tot el seu recorregut, la qual cosa, amb la constant brisa del mar, fa molt agradable la pràctica del golf a l'estiu. Recentment s'han millorat els búnquers i s'ha incorporat al recorregut del clot número set un petit llac.

La finca, situada a Benissa, ofereix al jugador algunes de les vistes més espectaculars de la Comunitat Valenciana. De totes, cal destacar el Penyal d’Ifac i la lluentor del mar Mediterrani.

Més informació

Com arribar

Agarrar l'autopista A-7 fins a Benissa. Des de Benissa anar direcció Teulada; en Teulada cap a Moraira i des d'allí agarrar la desviació cap a Calp. El camp es troba en la Urb. Sant Jaume, en el km 3 de la carretera entre Moraira i Calp.

Horari

Invierno, de 07.30 a 18.00 horas. Verano, de 7.30 a 20.30 horas. Abierto todo el año

# SERVEIS

Restaurante Piscina Tienda de Golf Aparcamiento Vestuarios Bar- Café Tenis

#CARACTERÍSTIQUES

Dissenyador del Camp
Javier Arana
Clots
9