Destinacions compromeses amb la qualitat

Blogs en video

La Comunitat Valenciana amaga racons amb un extraordinari encant. Llocs en els quals perdre's en família, en parella o amb amics. Llocs en els quals tornar a connectar amb un mateix i amb els altres. Volem que descobrisques i recórregues cadascun d'eixos llocs. Benvingut a Biar!

A l'interior de la província d'Alacant i a 650 metres sobre el nivell de la mar, Biar ha sigut, durant anys, el camí natural d'eixida des de Castella cap a la mar Mediterrània, la qual cosa ha marcat la història d'aquesta població i els seus costums.

Què fer a Biar

Només arribar a Biar, el seu imponent castell d’origen musulmà, construït en el segle XII, ens dóna la benvinguda. Les vistes des del castell són espectaculars i ofereixen una gran panoràmica de les restes de la muralla, de les torres medievals i del nucli antic de la població. Un lloc on val la pena detindre's i gaudir.

Si continuem el recorregut per Biar, descobrirem una altra panoràmica extraordinària des de l’Aqüeducte Ogival del municipi. Es tracta d'una obra hidràulica de 70 metres de longitud que data de 1490. S'utilitzava per a la conducció d'aigües de reg i tenia com a objectiu salvar la Rambla dels Molins i contrarestar les seues crescudes puntuals.

Sens dubte, un altre dels emblemes del municipi és el Santuari de La nostra Senyora de Gràcia. També conegut com el Santuari de Biar, aquesta increïble construcció està immersa en un dels enclavaments més bonics de la comarca, en plena Serra Fontanella.

Per la seua part, la plaça de la Constitució alberga la preada Església Parroquial de Nostra Senyora de l’Assumpció, una construcció del segle XV que destaca per la seua portada plateresca, per la seua torre campanar barroca i per la seua capella comunió d'estètica xorigueresca. Endinsa't en la seua història i descobreix la bellesa de Biar, un dels municipis més extraordinaris de la Comunitat Valenciana.

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Compres
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Rutes
Zones d'interior

Propostes de viatge

Publicacions