Galeria Multimèdia

Descobreix un autèntic paradís a les Fonts de l'Algar, declarat Zona Humida Protegida en 2002.

Les Fonts de l'Algar es troben a tan sols 15 km de Benidorm i a 3 km del centre urbà de Callosa d'en Sarrià. Aquest lloc és un dels paratges naturals amb gran conservació de la riquesa ecològica i dotat de serveis turístics. Per als més curiosos, en 2002 va ser declarat Zona Humida Protegida.

Aquest meravellós lloc és un autèntic parc temàtic de la importància de l'aigua com a recurs ecològic, econòmic i cultural. Si decideixes visitar-lo, faràs un recorregut per un circuit de 1,5 km de longitud al llarg del llit del riu Algar, que en àrab significa “cova”. Durant aquest passeig, podràs veure un paisatge que ha sigut el resultat del model càrstic de la roca calcària i observaràs espectaculars cascades, fonts , brolladors que eixen de la roca i els famosos “tolls”, que són recessos d'aigua on es poden prendre refrescants banys d'aigües pures i cristal·lines. Antigament, aquest lloc es considerava com una “font de salut”.

A més en les Fonts de l’Algar es poden fer rutes senderistes per a gaudir amb tota la família. Una d'elles és el camí al Fort de Bèrnia, on trobaràs antics bancals, una cova i un corral per al bestiar. Tot això explicat amb un panell informatiu perquè pugues aprendre sobre la zona mentre fas la ruta. A més, durant el camí podràs gaudir d'unes increïbles vistes tant de la costa de Calp com de les serres d'Aitana i Xordà.

Descobreix aquest lloc màgic!

Més informació
Horari

Durante el mes de octubre, se divide en dos franjas de visita: de 09:00 a 13:00 h. y de 13:00 a 18:00 h.

TIPUS

Paratges