Castell de Castells
alicante
que ver en castell de castells,

Blogs en video

​​​​​​​Et proposem una destinació plena d'encant en la qual gaudir d'un llegat històric d'incalculable valor. Prepara't a visitar Castell de Castells!


Castell de Castells, a Alacant, és un xicotet municipi envoltat de naturalesa molt conegut per albergar un dels jaciments arqueològics de pintures rupestres més importants de la Comunitat Valenciana, el del Pla de Petracos. Vine a recórrer-lo amb nosaltres!

Què veure a Castell de Castells

Passejar pels carrers de Castell de Castells, visitant la seua Església Parroquial, és un plaer de ritme tranquil i ambient carregat d'història. Una vegada allí no pots deixar de visitar el Museu Etnològic, que et farà viatjar en el temps i descobrir com es vivia en aquesta localitat anys arrere.

El seu monument més important, el Santuari del Pla de Petracos, permet als visitants visitar la sala d'art rupestre, un muntatge per a gaudir d'aquestes pintures rupestres que tenen uns 7000 anys i declarat Bé d'Interés Cultural i Patrimoni de la Humanitat.

Es tracta d'un conjunt d'abrics i d'una cova on trobaràs representacions de la part més antiga del Neolític i de l'Art Llevantí. Es tracta tant de representacions geomètriques com de figures d'humans i animals. Et sorprendràs en pensar quants segles porten esperant que hi vages a visitar-les!

Quant als voltants de Castell de Castells, les serres de Serrella, Aixortà, Forat Negre i Alfaro creen un paisatge que convida a calçar-se les botes i caminar. Et proposem descobrir la ruta al Castellet o la dels Arcs, aptes per a un ampli rang de caminants, o la del Morro Blau, una mica més complexa. Per descomptat, anar caminant fins al Museu d'Art Macroesquemàtic i el Santuari del Pla de Petracos ha d'estar en la teua llista d'activitats. És una ruta de dificultat mitjana!

Per a recuperar forces, prova els deliciosos mintxos amb farinetes i borra, i també la salmorra. Els embotits també són deliciosos. I tot això elaborat amb olis d'oliva de la zona, d'alta qualitat. Converteix Castell de Castells en la teua pròxima destinació!

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Cases rurals
Compres
Festes
Monuments
Museus
Zones d'interior

Propostes de viatge

Publicacions