Descobreix a Castell de Castells les restes d'un santuari que, milers d'anys després, ens ha deixat vestigis de les creences dels nostres antecessors. Emociona't en aquest viatge per la història!

El Pla de Petracos a Castell de Castells és un paratge ple de sorpreses que sens dubte valen la pena i poden ser l'excusa perfecta per a una escapada a l'interior d'Alacant.

Costa creure que fa més de 8000 anys l'ésser humà ja vivia en aquest entorn i que, en algun moment, va convertir aquest lloc en un autèntic temple en el qual reunir-se a celebrar ritus i compartir creences.

L'art macroesquemàtic de Pla de Petracos, molt típic de l'arc mediterrani i caracteritzat per representar figures de persones i animals a través de traços i figures molt senzilles, està declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, pel seu increïble estat de conservació i per la rellevància que té. I ara pots visitar-lo i aprendre molt sobre ell gràcies al treball de conservació, a la instal·lació de panells divulgatius i a la possibilitat de fer visites concertades. Alacant amaga molts tresors que no has de perdre't, i aquest sens dubte és un d'ells!

Fa tan sols 40 anys que es va descobrir aquesta troballa, però sens dubte s'ha convertit en un motiu de pes per a conéixer aquesta zona de la Marina Alta. A més, prop de Castell de Castells podràs recórrer sendes per muntanyes de grans vistes o degustar deliciosos olis de les seues pròpies almàsseres. I no te'n pots anar sense provar els seus plats més típics! Mintxos amb farinetes i borra, salmorra, embotits i delicioses olles t'esperen per a recuperar forces. Prepara la teua escapada per a descobrir el Santuari del Pla de Petracos!