Cocentaina

Cocentaina

Main image
WEBCAMS
En el nord d’Alacant, entre la Serra Mariola i el riu Serpis, Cocentaina acull tot un conjunt de monuments històrics la visita dels quals has de combinar amb l'àmplia oferta de rutes de senderisme. La seua rica gastronomia i un ampli calendari de festes el converteixen en una destinació turística completa.
Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Empreses gestores
Hotels
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Rutes
Webcams

Inspira't

image
Situada al marge dret del riu de Frainos, o riu de Penàguila, Benilloba s'erigeix en una destinació ideal per a la pràctica del barranquisme i per a donar-se un capbussó entre xicotets penya-segats. Aquesta localitat alacantina de la comarca del Comtat té una orografia particular, per estar enclavada entre les serres d'Aitana, la Serrella i la Serreta d'Alcoi.
image
A la Comunitat Valenciana trobaràs una gamma àmplia de licors per a tot tipus de paladar. A continuació, us mostrem alguns dels licors més típics.
image
La Comunitat Valenciana enamora per les seues agradables temperatures però al gener i febrer existeixen llocs on poder gaudir de la neu, com quan érem xiquets.
image
A la Comunitat Valenciana hi ha rutes de senderisme fascinants per a tots els públics. La serra de Mariola és un dels llocs on més en trobem, entre les quals destaca la pujada al Montcabrer.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions