Cocentaina
Cocentaina
Cocentaina
Cocentaina
Cocentaina
Cocentaina
Cocentaina
comer en cocentaina
cocentaina
Iglesia Parroquial de Santa María
Iglesia Parroquial de Santa María
Iglesia Parroquial de El Salvador

Blogs en video


 Vols gaudir de la naturalesa, de la gastronomia, de la història i les festes de la Comunitat Valenciana? Cocentaina és un dels llocs on tots aquests elements es reuneixen per a convertir la ciutat en un gran atractiu turístic.

​​​​​​​

Entre la Serra de Mariola i el riu Serpis trobem la bella localitat de Cocentaina. Un lloc amb monuments històrics que et faran viatjar en el temps per a conéixer les autèntiques arrels de la localitat i en el qual la naturalesa i la gastronomia són, també, protagonistes de Cocentaina.

Què fer a Cocentaina

Si comencem la ruta pels seus monuments, podem descobrir part de la seua història a través del Castell de Cocentaina. Aquest símbol del poder feudal se situa en un dels pujols més espectaculars de la comarca de El Comtat. Compta amb una torre d'estil gòtic i militar des d'on es tenia una gran visió del terreny.   

Quant als seus edificis religiosos, L'Ermita de Santa Bàrbara es troba en el paratge que rep el mateix nom i data del segle XIII. Un lloc ideal per a passejar i conéixer els grans secrets que s'amaguen a Cocentaina, com la festivitat de la Immaculada Concepció. I és que el 8 de desembre se celebra La Corriola, una festa popular en la qual és tradicional menjar una rosca de pa i embotit, el volteig de la campana, el passeig pels paratges i beure en la font.

Si vols conéixer una autèntica joia de l'arquitectura gòtica, el Palau Comtal és el lloc idoni perquè ens hi endinsem.

Cocentaina és un lloc ple d'història, però també de tradicions i de festes populars. Parlar d'aquesta destinació és sinònim de parlar de la Fira de Tots Sants, declarada d'Interés Turístic Internacional, de les tan esperades Festes de Moros i Cristians de Cocentaina o de festes com​​​​​​​ Els Nanos, La Mareta o La Corriola, que han passat de generació en generació.

Sens dubte, cal visitar Cocentaina almenys una vegada en la vida.

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Cases rurals
Hotels
Compres
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Rutes

Inspira't

Et proposem un recorregut ple de bellesa per un dels nostres parcs naturals més emblemàtics. Prepara't per a descobrir una serra inoblidable!

Propostes de viatge

Publicacions