Mercat Municipal de Dénia

Main image
Dénia és sinònim de Mediterrani, de platges i cales i d'un interessant llegat històric. I el seu mercat és un més en la seua llarga llista d'atractius. Descobreix-lo i assaboreix l'essència local!

El Mercat Municipal de Dénia és una visita obligatòria en la teua estada en aquesta ciutat tan interessant de la Costa Blanca. Presidida pel Montgó, Dénia conserva tota la seua essència mediterrània, i el millor lloc per a comprovar-ho és el seu Mercat Municipal.

Aquest porta obert més de setanta anys, i s'ha convertit en un lloc on socialitzar i on adquirir productes de proximitat de la mà d'experts en la matèria. A més, s'implica en la celebració de diversos tipus d'esdeveniments tant culturals com gastronòmics, promocionant delícies tan emblemàtiques com la Gamba Roja de Dénia.

El trobaràs obert de dilluns a dissabte des de les huit del matí fins a les tres de la vesprada, i compta amb animades cafeteries on fer un descans en el teu tour per la ciutat. T'aconsellem descobrir les magnífiques captures dels pescadors locals en la seua zona de pescateria i, si tens la sort d'estar a Dénia un divendres, recórrer els seus voltants en el mercat itinerant que, sobretot, porta fruites i verdures cultivades en la zona.

El Mercat Municipal de Dénia també celebra iniciatives solidàries i sortejos amb els quals agrair la confiança dels seus clients, i s'implica en la vida local en les festes més tradicionals. En la Nit de la Llum, que se celebra al desembre i en la qual milers de ciris il·luminen el centre històric de Dénia, el mercat forma part de la celebració com un comerç més, entre nadales i atraccions per als més xicotets. Descobreix aquest lloc tan emblemàtic i gaudeix del seu increïble ambient!

# TIPUS

Mercats