Galeria Multimèdia

Junt a la Talaia de la Torre de l'Illeta i al Port pesquer, s'ubica esta extensa platja de recent regeneració amb fina arena daurada que a més està complementada amb una "Platja Accessible". Ésta discorre paral·lela al passeig marítim de més d'1,8 Km., passeig completament de vianants i que constituïx el centre turístic amb multitud de restaurants de reconegut prestigi, hotels, cafeteries, etc. i punt de trobada de les gents de la vila.


Durant l'època estival, s'oferixen tot tipus d'activitats lúdiques com a concerts, cine, biblioplatja, animació infantil, mercat ambulant d'artesania, etc. que junt amb les "Festes de la Mare de Déu del Carme", el 16 de juliol, tradicional i emotiva celebració popular en honor a la Mare de Déu dels mariners, conformen un perfecte reclam.

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
ISO 14001 Bandera Blava Accessible ISO 9001
# SERVEIS
Vigilancia Marítima Facil Acceso Arena Fina Playa Urbana Estado del Mar Restaurante Parada Autobús Juegos Deportivos Playa Abierta Teléfono Público FFCC Vela Acceso Persona Movilidad Reducida Juegos Lúdicos Accesible Pasarelas Chiringuito Paseo Marítimo Parada Taxi Camping Parking Bandera Azul Lavapies Hoteles Cruz Roja Tourist Info Servicios WC Parada Bus/Taxi Windsurf Esquí Acuático Mostra'n més Amaga