Platja Carrer La Mar

Main image

Multimèdia Gallery 

Junt a la Talaia de la Torre de l'Illeta i al Port pesquer, s'ubica esta extensa platja de recent regeneració amb fina arena daurada que a més està complementada amb una "Platja Accessible". Ésta discorre paral·lela al passeig marítim de més d'1,8 Km., passeig completament de vianants i que constituïx el centre turístic amb multitud de restaurants de reconegut prestigi, hotels, cafeteries, etc. i punt de trobada de les gents de la vila.

Durant l'època estival, s'oferixen tot tipus d'activitats lúdiques com a concerts, cine, biblioplatja, animació infantil, mercat ambulant d'artesania, etc. que junt amb les "Festes de la Mare de Déu del Carme", el 16 de juliol, tradicional i emotiva celebració popular en honor a la Mare de Déu dels mariners, conformen un perfecte reclam.

Certificats de Qualitat i Medi Ambient

ISO 14001

# SERVEIS

Playa Abierta Paseo Marítimo Parada Taxi Camping Chiringuito Tourist Info Pasarelas Esquí Acuático Juegos Lúdicos Playa Urbana Lavapies Vigilancia Marítima Cruz Roja Parada Bus/Taxi FFCC Acceso Persona Movilidad Reducida Windsurf Restaurante Vela Arena Fina Juegos Deportivos Teléfono Público Accesible Parking Hoteles Estado del Mar Parada Autobús Servicios WC Facil Acceso Bandera Azul Mostra'n més Amaga