Multimèdia Gallery 

Junt a la Talaia de la Torre de l'Illeta i al Port pesquer, s'ubica esta extensa platja de recent regeneració amb fina arena daurada que a més està complementada amb una "Platja Accessible". Ésta discorre paral·lela al passeig marítim de més d'1,8 Km., passeig completament de vianants i que constituïx el centre turístic amb multitud de restaurants de reconegut prestigi, hotels, cafeteries, etc. i punt de trobada de les gents de la vila.


Durant l'època estival, s'oferixen tot tipus d'activitats lúdiques com a concerts, cine, biblioplatja, animació infantil, mercat ambulant d'artesania, etc. que junt amb les "Festes de la Mare de Déu del Carme", el 16 de juliol, tradicional i emotiva celebració popular en honor a la Mare de Déu dels mariners, conformen un perfecte reclam.

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
ISO 14001 ISO 9001 Bandera Blava Accessible
# SERVEIS
Bandera Azul Vela Pasarelas Chiringuito Acceso Persona Movilidad Reducida Parada Taxi Tourist Info Teléfono Público Parada Bus/Taxi Arena Fina Paseo Marítimo Estado del Mar Facil Acceso Vigilancia Marítima Restaurante Esquí Acuático Parada Autobús Juegos Deportivos Hoteles FFCC Accesible Windsurf Cruz Roja Camping Juegos Lúdicos Playa Abierta Lavapies Playa Urbana Parking Servicios WC Mostra'n més Amaga