El Campello

El Campello

Main image
  Destí de Qualitat
WEBCAMS

Ja en l'Edat de Bronze, El Campello va ser elegit com a assentament pels seus primers habitants. Segles després i a pesar de la modernitat que es respira en este punt del cor de la Costa Blanca, els seus veïns han sabut atorgar-li un doble caràcter, tradició i progrés. Els vestigis que ha deixat el pas de diverses civilitzacions s'exhibixen ara al costat d'excel·lents platges que atorguen un paisatge de gran bellesa i contrast. Amb un front litoral de 23 km., El Campello oferix una variada i atractiva costa. En el seu extrem nord, al costat del paratge de la Coveta Fumà, se succeïxen penya-segats i xicotetes cales d'arena, grava i roca amb aigües transparents que són molt apreciades com a platges naturistes. Al costat del port i barri pesquer, una platja urbana de grava que discorre paral·lela al passeig marítim dóna pas a una altra xicoteta cala que constituïx un abric perfecte per a iniciar-se en la vela. Finalment la platja de Mutxavista, de fina arena i amb tot tipus de servicis, s'estén cap al sud al llarg de més de 3 km. fins a confondre's amb la platja de Sant Joan. Hi ha un club de busseig que organitza immersions en distints punts de la Costa Blanca i, com a nota curiosa, en els penya-segats s'ha construït un poblat mariner que recrea la imatge d'un tradicional poble mediterrani.


Com arribar:

La N-332 i l 'Autopista A-7 tenen accs al Campello, que tamb est comunicada per tren de via estreta, i per tramvia. La lnia de tramvia cobrix el tram Alicante-El Campello, sent el trajecte de tan sols 20 minuts, i els trens tenen una freqncia de pas d 'entre 20 i 30 minuts. L 'Aeroport d 'Alacant es troba a 30 quilmetres.


Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Vivendes turístiques
Hotels
Campings
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Rutes
Webcams

Inspira't

image
Si vols conéixer El Campello d'una manera original i divertida, et proposem les visites teatralitzades a la Illeta dels Banyets, un dels jaciments més importants del Mediterrani hispànic.
image
Si penses en la Costa Blanca, segurament et ve a la ment una imatge plena de llum. Però quan cau la nit i el cel es tenyeix de color rogenc, la costa llevantina es converteix en una de les estampes més boniques i memorables del teu pas pel Mediterrani.
image
Si ets un amant de l'esport aquàtic, fins i tot a l'hivern, de segur que aquestes platges de la província d'Alacant t'encantaran.
image
La Comunitat Valenciana és una destinació idònia per a tot tipus de públics. Les famílies poden trobar a les tres províncies plans per als més menuts de la casa i per això hui us mostrarem algunes de les platges més divertides per a visitar amb infants.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions