El Campello
El Campello
El Campello
El Campello
El Campello
El Campello
El Campello
El Campello
campello
Destinació compromesa amb la qualitat

WEBCAMS

en directo

Blogs en video

Si estàs buscant un lloc al costat del Mediterrani que et puga traslladar a altres èpoques i contar-te molt sobre la història de la Comunitat Valenciana, El Campello és la teua destinació. Descobreix-lo!


Visitar El Campello és molt més que triar una destinació de platja, parlem d'un enclavament on diferents civilitzacions han deixat la seua petjada deixant-nos un llegat històric d'incalculable valor. Recorre’l amb nosaltres!

Què veure en El Campello

Començarem una de les seues rutes urbanes deixant-nos impressionar pel jaciment de la Illeta dels Banyets, on descobrirem que aquest lloc ja estava habitat en el segon mil·lenni abans de la nostra era. És un enclavament que et recomanem!

La Torre Guaita de la Illeta és un gran punt d'interés i després pots passar a admirar la seua Ermita de la Verge del Carme o l'Església de Santa Teresa. Una altra visita obligada és la dels Jardins de Villa Marco, un recés de pau en forma de jardins versallescos on es pot gaudir d'iniciatives culturals i de la increïble varietat de plantes que t'envoltarà. Aquests jardins pertanyen a Villa Marco, un edifici realment rellevant en el patrimoni de El Campello construït a mitjan segle XIX

En El Campello les platges i les cales tenen tot el que els amants de la mar necessiten, per exemple, la seua Cala d’Enmig o la seua Cala d’Or són llocs veritablement bonics on pots passar l'estona buscant peixos amb les teues ulleres i tub o descansant en l'arena. En la Platja de Muchavista podràs practicar esports aquàtics i comptaràs amb un bon nombre de serveis, i la llista es podria completar amb les cales del Morro Blanc, Piteres, Llop Marí, Nostra, Baeza, Lanuza o de les Palmeretes o les platges de Punta del Riu, que és una gran platja per a anar amb gossos, l’Amerador, les LLomes de Reixes, Barranc D’Aigües, el Carritxalla o Almadrava.

Les rutes naturals en El Campello són un altre dels seus atractius, i les pots gaudir amb bici o fent senderisme. No oblides protegir-te del sol! Finalment et recomanem passejar pel seu club nàutic o deixar-te caure per allí a l'octubre per a gaudir de les seues festes de Moros i Cristians, amb la seua espectacular música i colorit. El Campello és una destinació molt completa, no et perdes l'oportunitat de gaudir-la!

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Vivendes turístiques
Cases rurals
Hotels
Campings
Compres
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Rutes
Webcams

Propostes de viatge

Publicacions