Galeria Multimèdia

Descobreix al Campello una gran platja des de la qual submergir-te en el Mediterrani o banyar-te en brisa i llum. No te la perdes!

La Platja de Muchavista al El Campello t'encantarà, la seua arena daurada i fina és perfecta per a tombar-se i gaudir de la calidesa del nostre clima. A més, es tracta d'una platja de més de tres quilòmetres on no falten els establiments de restauració a tan sols uns passos, el que la converteix en una gran opció per a passar un dia genial a la vora de la mar!

En aquesta platja de Muchavista podràs practicar esports aquàtics com SUP, caiac, kitesurf i windsurf, i també esports en terra ferma, com el voleibol! Si, a més, vols aprofitar la teua visita per a continuar entrenant, trobaràs màquines d'exercici a la pròpia platja, i sempre pots fer un poc de running al costat de la mar!

Es tracta d'una platja accessible, així que tots poden aprofitar-se la seua fantàstica ubicació, a la qual pots arribar tant passejant com amb cotxe o transport públic.

Una vegada allí et podràs refrescar comprant alguna cosa en els seus quioscos o tombar-te a l'ombra llogant una ombrel·la i gandula. I en les èpoques establides, compta amb salvament. La Platja de Muchavista és una gran opció per a escapar al litoral d'Alacant! T'apuntes aquest racó al costat de la mar per a la teua pròxima escapada? El Campello és, a més, un lloc amb molta història i interessants jaciments!

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Bandera Blava ISO 14001 Accessible
# SERVEIS
Vela Lavapies Bandera Azul Accesible Parking Windsurf Servicios WC Juegos Deportivos Playa Abierta Hoteles Pasarelas Playa Semi Urbana Estado del Mar Camping Cruz Roja Acceso Persona Movilidad Reducida Restaurante Tourist Info FFCC Mostra'n més Amaga