Platja de Mutxavista

Main image

Multimèdia Gallery 

Muchavista és una extensa i llarga platja de daurada arena fina. Està ubicada en un entorn semiurbà junt a la platja de Sant Joan, lloc privilegiat per al bany, la pràctica d'esports nàutics com la planxa de vela i donar llargs passejos pel seu passeig de vianants de més de 3 Km. que discorre junt a la recentment acabada línia del modern i còmode Tramvia que realitza el tram entre Alacant i El Campello cada 30 minuts. A més posseïx un tram de "platja accessible" per a persones amb mobilitat reduïda.

Durant els mesos d'estiu oferix un ampli programa d'activitats com a tallers d'animació i mediambientals per a jóvens i xiquets, la qual cosa , junt amb les seues instal·lacions i infraestructures turístiques, la convertix en destí adequat per a tots els gustos.

Certificats de Qualitat i Medi Ambient

ISO 14001

# SERVEIS

Hoteles Estado del Mar Acceso Persona Movilidad Reducida Cruz Roja Parking Lavapies Camping Bandera Azul Accesible Juegos Deportivos Windsurf Pasarelas FFCC Tourist Info Servicios WC Vela Playa Semi Urbana Restaurante Playa Abierta Mostra'n més Amaga