Blogs en video

El Pinós t'espera, envoltat d'encant rural perquè desgustes els seus sabors glopet a glopet. Anota aquesta destinació en la teua agenda!


El Pinós és un municipi alacantí en el qual es prenen molt seriosament els sabors i aromes de la terra, amb jornades gastronòmiques que no et pots perdre i l'aroma del deliciós Fondillon, un vi espectacular.

Què fer al Pinós

Et proposem una ruta pel barri antic, en la qual gaudir de la Torre del Rellotge, construïda a principis del segle XX, i que és un emblema del Pinós que serveix de llar a un rellotge de finals del segle XIX. Pots visitar-la i veure l'interessant mecanisme!

El següent punt d'interés serà el mural artístic que recrea el mercat municipal que s'instal·lava en els anys 40, quasi es pot palpar l'alegre ambient dels llocs en aquesta obra d'art a l'aire lliure! També et convidem a conéixer una casa típica del segle XIX acostant-te a la "Casa de Don Pedro".

Finalment, en la ruta pel nucli urbà del Pinós et recomanem visitar l'Església de Sant Pere Apòstol, un temple del segle XVIII realment bonic. Ja als afores pots visitar un curiós edifici, El Pouet, que servia de safareig i d'abeurador en el passat, o les ermites de la Muntanya Cabezo o de Santa Catalina.

Als paratges que envolten el Pinós se succeeixen els "cucos", construccions de pedra en sec creades per al refugi dels pastors o la vigilància dels cultius.

Un altre punt d'interés és l'edifici de la Casa del Marbre i del Vi. Aquest edifici acull exposicions, tallers, formacions i molt més, a més de ser la seu del Tourist Info del Pinós. I és que el Pinós està profundament vinculat al vi gràcies a l'elaboració del deliciós Fondillon, un vi dolç que entraria dins de la categoria de vi ranci.

Descobreix les festes del Pinós, com Sant Antoni, Carnestoltes o totes les que celebren a les seues nombroses pedanies. No et perdes aquest racó del nostre territori!

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Compres
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme

Propostes de viatge