El Pinós/Pinoso

El Pinós/Pinoso

Main image
Pinoso és una localitat alacantina situada en la comarca del Vinalopó Mitjà. El seu paisatge es caracteritza per les seues terres calcàries plenes de vinyers de les quals s'obté el seu producte estrella: els vins per a postres denominats Fondellol. A més, compta amb nombrosos edificis singulars com la Torre del Rellotge, l'Ajuntament i la Casa del Vi.
Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Compres
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme

Inspira't

image
Per Nadal els carrers i les cases es vesteixen de llums i flors, i a la Comunitat Valenciana anem més enllà posant sabor valencià a les receptes nadalenques i celebrant aquestes festes amb esdeveniments molt curiosos.
image
El vi, a la província d'Alacant, té un gran impacte en la gastronomia local mediterrània. És la beguda que dona elegància i plaer als plats típics de la terra. El Consell Regulador de la Denominació d'Origen Protegida Vins d'Alacant s’encarrega de difondre l'enoturisme. Promou recórrer les rutes d'Alacant per a gaudir del paisatge de vinyes i visitar els seus cellers.
image
Gachamiga, gaspatxo d'interior, arròs amb conill i caragols i, d'entrada, l’imprescindible i característic embotit. Aquestes són només algunes de les exquisideses gastronòmiques que es poden degustar a la Mostra de la Cuina del Pinós.