Galeria Multimèdia

Descobreix un espai de tranquil·litat i harmonia enfront de la mar. Benvingut a la platja Les Pesqueres-El Rebollo a Elx.

La platja Les Pesqueres-El Rebollo es troba entre la desembocadura del riu Segura i la Marina. És una platja pertanyent al municipi d'Elx, a la província d'Alacant, que té la consideració de platja verge i quasi salvatge gràcies a la seua fina arena i al respecte pel medi ambient que evoca.

No et perdes una platja amb 1360 metres de longitud, perfecta per al bany gràcies a les seues aigües tranquil·les i lluny d'aglomeracions. Si busques calma i harmonia, la platja Les Pesqueres-El Rebollo és per a tu! Aquest és el lloc que trien tant forans com autòctons per a passar un dia en família amb xiquets o amb adults.

Compta amb tots els serveis per a gaudir d'un dia de desconnexió: pàrquing, restaurants, camping, rentapeus i molt més. També ens ofereix un servei de lloguer d'hamaques, així que no hauràs de preocupar-te per res!

Si estàs planificant la teua escapada per al pròxim cap de setmana, anota aquesta platja en la teua agenda. T'animes a visitar-la? Prepara tot el que necessites i prepara't per a banyar-te en el sol del Mediterrani. No ho oblidaràs!

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Bandera Blava
# SERVEIS
Pasarelas Playa Virgen Servicios WC Bandera Azul Playa Abierta Restaurante Lavapies Windsurf Camping Parking Juegos Deportivos Estado del Mar Mostra'n més Amaga