Galeria Multimèdia

Descobreix un espai de tranquil·litat i harmonia enfront de la mar. Benvingut a la platja Les Pesqueres-El Rebollo a Elx.

La platja Les Pesqueres-El Rebollo es troba entre la desembocadura del riu Segura i la Marina. És una platja pertanyent al municipi d'Elx, a la província d'Alacant, que té la consideració de platja verge i quasi salvatge gràcies a la seua fina arena i al respecte pel medi ambient que evoca.

No et perdes una platja amb 1360 metres de longitud, perfecta per al bany gràcies a les seues aigües tranquil·les i lluny d'aglomeracions. Si busques calma i harmonia, la platja Les Pesqueres-El Rebollo és per a tu! Aquest és el lloc que trien tant forans com autòctons per a passar un dia en família amb xiquets o amb adults.

Està catalagoda amb Bandera Blava i compta amb accés per a persones amb mobilitat reduïda, a més de tots els serveis per a gaudir d'un dia de desconnexió: pàrquing, restaurants, dutxes, hotels, rentapeus i molt més. També ens ofereix un servei de lloguer d'hamaques, així que no hauràs de preocupar-te per res!

Als qui opten pel transport públic els interessarà saber que a Elx pots agafar un autobús que et porta fins a la mateixa platja. Si estàs planificant la teua escapada per al pròxim cap de setmana, anota aquesta platja en la teua agenda. T'animes a visitar-la? Prepara tot el que necessites i prepara't per a banyar-te en el sol del Mediterrani. No ho oblidaràs!

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Bandera Blava
# SERVEIS
Estado del Mar Camping Parking Tourist Info Juegos Deportivos Restaurante Playa Virgen Acceso Persona Movilidad Reducida Bandera Azul Lavapies Playa Abierta Servicios WC Pasarelas Hoteles Windsurf Mostra'n més Amaga