Blogs en video

Descobreix una destinació perfecta per a escapar del soroll i descansar envoltat de terres de labor i boniques serres. Vine a Fageca!


Fageca, a la comarca del Comtat, és un plàcid municipi on tornar a connectar amb la terra i l'aire lliure. Et contem tot el que podràs gaudir en aquest racó d’Alacant!


Fageca: què veure

Les serres d'Alfaro i la Serrella donen abric a Fageca, una bonica i tranquil·la població envoltada d'oliveres i d'ametlers, perfecta per a connectar amb la muntanya i emprendre precioses rutes en paisatges calcaris. Aquest lloc ple d'encant té un xicotet nucli urbà en el qual destaca la seua església, del segle XVI, i la plaça que l'envolta. 

Repartits als seus carrers trobaràs racons realment bonics, amb cases pegades a la muntanya, i des d'allí podràs emprendre camins i sendes que et porten a descobrir punts molt interessants del seu patrimoni als voltants. T'aconsellem visitar el seu jaciment de la Salema, una xicoteta cova on s'han trobat restes d'animals d'altres temps, o el petròglif de Fageca, un important gravat sobre pedra a l'aire lliure.

Forns de calç, refugis de pastors en pedra seca com el Sester, les restes del castell de Xeroles o pous de neu són part del paisatge d'aquest municipi, que val la pena descobrir amb uns mintxos en la motxilla, un dels seus plats més característics, i calçat còmode. T'encantarà veure de prop les capritxoses formes que les muntanyes calcàries han aconseguit!

Després d'un passeig amb tant a veure, segur que entra bé un bon plat de potatge o una olleta, receptes que Fageca domina a la perfecció, i si la visites prop del quart diumenge d'agost podràs participar en les seues festes de la Mare de Déu dels Dolors i l’Esperit Sant. Prepara la teua escapada de turisme rural a Fageca i converteix aquesta destinació tan plena de coses que visitar en un lloc al qual tornar una vegada i una altra!

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Festes
Monuments

Inspira't

Practicar Golf a la Comunitat Valenciana és unir la teua afició favorita amb boscos i localitats centenaris, la llum del sol sobre el Mediterrani, una increïble oferta gastronòmica i molt, molt més. A què esperes per a provar-ho?
Descobrir la Comunitat Valenciana en família pot convertir-se en l'aventura de l'any. Et detallem tots els plans que ací t'esperen i et convidem a viure'ls tots.
Les tradicions nadalenques alacantines, castellonenques i valencianes són tan variades com infinits els paisatges i les possibilitats que ofereix el nostre territori. Te’n descobrim algunes i et convidem a conéixer-les en persona!
Et contem quines són les pintures rupestres més importants de la Comunitat Valenciana a través d'un recorregut amb el qual podràs visitar, d'abric en abric i de cova en cova, l'art dels nostres primers pobladors.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions