Finestrat: Descobreix Què Veure

Finestrat

Main image
Destinacions compromeses amb la qualitat


Cada vegada valorem més els viatges en família, les escapades romàntiques o els plans amb amics. I és que no hi ha res comparable a la sensació de sentir-te bé mentre t'envoltes dels teus. La Comunitat Valenciana és la destinació perfecta per a eixos moments. Els seus paisatges, el seu clima i les seues experiències convertiran eixe viatge en tota una vivència. I si, a més, busques mar i muntanya, tradicions i modernitat, et donem la benvinguda a Finestrat, una de les joies de la Costa Blanca.

Qué fer en Finestrat

Finestrat és un encantador municipi costaner que amaga paisatges de muntanya tant únics com bells. Et resultarà curiós saber que, si inicies aquesta meravellosa ruta des de la platja de la Cala i la finalitzes en el cim del mític Puig Campana, passaràs de zero a mil quatre-cents metres d'altura en qüestió de poc temps. Veritat que sorprén?

El mateix barri antic de Finestrat, caracteritzat per les seues cases penjades i els seus estrets i encantadors carrers, s'alça sobre els fonaments d'un antic castell musulmà. Tant és així que el seu conegut mirador et permetrà contemplar unes vistes extraordinàries de tota la comarca, així com del Mediterrani.

Vos proposem que continueu la vostra visita per l'església de Sant Bertomeu, que passeu per l’ermita del Santíssim Crist del Remei i, fins i tot, que vos detingueu a observar els acolorits taulells que adornen tot el municipi i a contemplar els innombrables racons i jardins que engalanen tot el passeig.

I per a reposar forces després de recórrer Finestrat de nord a sud, vos convidem a degustar alguns dels plats més tradicionals del municipi. Un arròs a banda al costat de la mar pot ser una gran experiència gastronòmica i un moment molt renovador.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Empreses gestores
Vivendes turístiques
Hotels
Campings
Compres
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Festes
Golf
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Platges

Inspira't

image
La tardor és un gran moment per a endinsar-se en el Mediterrani i descobrir els extraordinaris paisatges costaners que ens ofereix la Comunitat Valenciana. Els recorrerem província per província. Hi estàs preparat?
image
En aquest article ressenyarem alguns dels hotels temàtics més interessants de la Costa Blanca. Atreveix-te a conéixer-los per a tenir una experiència turística altament divertida.
image
La província d'Alacant atrau cada any a milers de turistes que venen a relaxar-se, prendre el sol i refrescar-se en les cristal·lines aigües de la nostra costa, però la Costa Blanca ofereix molt més i, per a descobrir-ho, cal posar-se el neopré i les ulleres de bussejar.

Propostes de viatge

Publicacions