Galeria Multimèdia

OXYTOURS
Precio: 85.0 €
Tan sols des de la mar és possible apreciar l'espectacularitat del Parc Natural de la Serra Gelada, localitzat entre Benidorm, l'Alfàs del Pi i Altea. Oxytours li convida a participar en aquesta experiència única d'interpretació del patrimoni de la Costa Blanca a bord d'un veler.
Embarcant a Altea, navegarem als peus dels increïbles penya-segats de Serra Gelada, coneixent la seua importància botànica o les dunes fòssils més altes d'Europa mentre busquem entre les ones exemplars de dofí mular, trobant a més en el seu fons marí praderies de la planta marina Posidònia oceànica, vital per a l'equilibri ecològic de la nostra costa, coneixent a més l'apassionant i terrible història de la pirateria en la nostra costa.
Descobrirà el sabor de la nostra terra gràcies a l'esmorzar que prepararem a bord a base de productes locals com embotits de la muntanya, formatges del camp d'Elx, coques a la paleta i fruita, tot això acompanyat de vi ecológic de la DO Alacant.
# Disponibilitat
Tot l’any
# Serveis inclosos
Servei de guia en ruta amb experts en el patrimoni ambiental i cultural de la Costa Blanca.
Lloguer d'embarcació en exclusiva amb servei de patró (màxim 6 participants).
Esmorzar amb productes tradicionals (coca a la paleta, embotit de la muntanya, formatge artesà i fruita) i vi d'Alacant.
Assegurances.
# Altres serveis
20.0 €
Trasllats des de l'allotjament (per persona).
30.0 €
Menú en restaurant tradicional.